MILOJKO SPAJIĆ GLASAO NA IZBORIMA: Lider Pokreta Evropa Sad iskoristio svoje biračko pravo na biralištu u Podgorici (FOTO)


IZVOR: Republika - 11.06.2023 | 12:38


Milojko Spajić nije želeo da komentariše sa kim bi PES mogao da napravi bilo kakvu koaliciju nakon vanrednih parlamentarnih izbora.

Foto: RINA
MILOJKO SPAJIĆ GLASAO NA IZBORIMA: Lider Pokreta Evropa Sad iskoristio svoje biračko pravo na biralištu u Podgorici (FOTO)

U Crnoj Gori se održavaju vanredni parlamentarni izbori, a svoje biračko pravo u glavnom gradu iskoristio je i lider Pokreta Evropa Sad, Milojko Spajić.

- Vidimo Crnu Goru kao uspešnu državu, ekonomski razvijenu na čemu radimo i prethodnih godina. Akcenat je svakako na realizaciji velikih investicija u oblasti ekonomije i infrastrukture. Bez barijera u poslovanju, naša politika biće usmerena na pridruživanju Crne Gore Evropskoj Uniji. Na svemu tome ćemo vredno raditi - rekao je Spajić.

On se osvrnuo i na "aferu Do Kvon" i naglasio da su kontakti jedna, a potpuno druga stvar da je bilo nelegalnih radnji koje su mu pripisivane.

- Ništa nelegalno se nije desilo i to želim još jednom da naglasim. Da smo primali novac, to su teške optužbe i neko će odgovarati zbog toga. Svima je jasno da je Evropa sad trn u oku svima i da je ovo ovo poslednji pokušaj da se ne sprovodi program Evropa sad - istakao je Spajić.

Foto: RINA

Milojko Spajić nakon glasanja

Nije želeo da komentariše sa kim bi PES mogao da napravi bilo kakvu koaliciju.

- Ovo su četvrti zbori i građani su verovatno više i umorni, zato je manja izlaznost. Zato očekujemo da će se to završiti sa ovim izborima. Nakon završetka današnjeg dana, pravićemo planove - dodao je lider PES.

Pravo galasa na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori ima 542.468 građana. Birališta će biti otvorena od sedam do 20 časova, a građani biraju između 15 ponuđeni lista.

BONUS VIDEO