ĐOKOVIĆ ZBOG POVREDE PROPUŠTA ROLAN GAROS? Objavljen snimak koji sve otkriva!


IZVOR: Republika - 04.05.2023 | 17:46


Povreda lakta prvog tenisera sveta je tema broj jedan.

Foto: Tanjug/AP
ĐOKOVIĆ ZBOG POVREDE PROPUŠTA ROLAN GAROS? Objavljen snimak koji sve otkriva!

Srpski teniser Novak Đoković se trenutno nalazi u svojoj bazi u Marbelji, u klubu Puente Romano, gde pokušava da se pripremi za nastavak sezone na šljaci.

Đoković je poslednji meč odigrao još u Banjaluci, na Srpska openu, gde je doživeo poraz u četvrtfinalu turnira od Dušana Lajovića, koji je kasnije uspeo i da osvoji titulu u Republici Srpskoj.

Bilo je jasno da se Novak muči sa povredom lakta tokom turnira, jedva je u prvom meču savladao i Luku Van Eša, ali protiv Lajovića nije mogao, pa se postavljalo pitanje da li će Srbin biti spreman za nastavak sezone i nastup na Rolan Garosu, što je svakako prioritet na zemljanoj podlozi.

Ipak, ono što njegove navijače svakako može da ohrabri jeste činjenica da je najbolji teniser sveta trenirao u Marbelji, i to sa svojim bratom Markom, a da pritom nije nosio zaštitu za lakat, što je svakako sjajan znak.

To ukazuje da se Srbin bolje oseća i da ćemo ga gotovo sigurno videti na Mastersu u Rimu, koji počinje 10. maja, a na kom će Đoković pokušati da odbrani titulu i da po sedmi put podigne pehar na Foro Italiku.

Podsetimo, nakon toga sledi sedmica pauze, a 28. maja počinje turnir u prestonici Fracnuske, na kom će prvi igrač planete pokušati da osvoji 23. grend slem titulu i tako da večnoj listi pretekne Rafaela Nadala, svog najvećeg rivala.

BONUS VIDEO