Nikada nismo videli Jelenu Đoković u OVOM izdanju: "Uživam u pokretima, trudim se da budem hrabra!" (VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.10.2022 | 07:20


Novakova supruga došla je u centar pažnje.

Foto: printscreen/instagram
Nikada nismo videli Jelenu Đoković u OVOM izdanju: "Uživam u pokretima, trudim se da budem hrabra!" (VIDEO)

Dok Novak Đoković ponovo dominira teniskim terenima, njegova supruga Jelena uspela je da mu "preotme slavu na pet minuta".

Gospođa Đoković okačila je video snimak na svoj Instagram profil, a u njemu - dominira!

Jelena je radila trening kapoere i na njemu se pokazala odlično. Uživala je u svakom trenutku, a uz snimak je napisala:

Otkrila sam kapoeru ovog leta i počela da učim uz Pulmaoa. Prve dve nedelje sam hodala kao robot jer me je svaki deo tela boleo… nisam mogla 1 sklek da uradim - ni ženski! Tako da… ovo je stvarno napredak iako je daleko od idealnog ili nekog hvaljenja. Prosto uživam u pokretima, osećam se i malo detinjasto dok se kobajagi trudim da budem hrabra kad krene nogom ka meni i tako…. Lepo je. Drugačije je - istakla je Jelena.

 

 

Kao što smo već napomenuli, Novak Đoković dominira teniskim terenima, te je posle titule u Tel Avivu nastavio sa fenomenalnim partijama i u Astani. U prvoj rundi savladao je Čileanca Kristijana Garina sa 2:0 u setovima (6:1‚ 6:1), a u drugom kolu bio je bolji od Botika van de Zandšulpa, takođe sa 2:0 (6:3, 6:1). 

U četvrtfinalu ga očekuje dobro poznati rival, ruski teniser Karen Hačanov koji trenutno zauzima 18. poziciju na listi najboljih tenisera planete. Gde i u kom terminu možete pratiti sudar Đokovića i Hačanova pročitajte OVDE. Turnir u Astani donosi 500 ATP bodova i Novak Đoković ga igra prvi put u karijeri.

BONUS VIDEO