TRENING TRAJAO DO POLA NOĆI? Ivanović ŠOKIRAO Srbiju pred debi na klupi Crvene zvezde!


IZVOR: Republika - 16.11.2022 | 19:47


Vreme je za debi na klupi srpskog i regionalnog šampiona.

Foto: Starsport
TRENING TRAJAO DO POLA NOĆI? Ivanović ŠOKIRAO Srbiju pred debi na klupi Crvene zvezde!

Novi trener Crvene zvezde Duško Ivanović po prvi put će sa klupe predvoditi klub sa Malog Kalemegdana u sredu u okviru 8. kola Evrolige protiv Asvela u Beogradu.

Priča se da je trening crveno-belih u utorak trajao pet sati, od 17:00 do 22:00 časa, a to je na zanimljiv način prokomentarisao i crnogorski stručnjak.

- Radili smo do pola 12. Momci imaju predispoziciju da rade, kao što sam video i ranije - čvrsti su. Ono što sam primetio na dosadašnjim utakmicama i za ova dva treninga, potrbeno im je strpljenja i vere. Kada bi to imali sutra, mnogo bi nam pomoglo. Nisam pokušavao mnogo da menjam, jer ne bi imalo efekta. Neki detalji moraju da se menjaju, u odbrani i napadu, ali su strpljenje i vera na prvom mestu - rekao je on.

Foto: Starsport

Duško Ivanović

Ivanović je imao prilike da sarađuje sa Lukom Vildozom u Baskoniji.

Njemu će olakšati, jer zna o čemu se radi i može da pomogne momcima, da sve to ide brže. Ovo su pravi profesionalci i sve će to brzo prihvatiti. Nedostaje vremena, ali tako je kako je, nema opravdanja.

Crvena zvezda posle sedam odigranih kola ima skor 1-6, dok njen rival u sredu, Asvel, ima 3-4.

Ekipa koja igra veoma brzo, agresivno u tranziciji, u situaciji jedan na jedan... Imaju veliki broj igrača koji mogu da reše situacije jedan na jedan, košarkaše koji imaju izvanredne procente šuta za tri poena i Fala koji je dominantan u reketu. Izvanredno koriste kvalitete koje imaju - zaključio je Ivanović.

BONUS VIDEO: