SKARIOLO BEZ TRUNKE SUJETE: Džentlmenski POTEZ Italijana posle DEBAKLA od Partizana u "Štark areni"!


IZVOR: Republika - 20.10.2022 | 21:19


Strateg Virtusa oduševljen Partizanom i "Grobarima".

Foto: Starsport
SKARIOLO BEZ TRUNKE SUJETE: Džentlmenski POTEZ Italijana posle DEBAKLA od Partizana u "Štark areni"!

Trener Virtusa Serđo Skariolo džentlmenski je čestitao Partizanu pobedu u 4. kolu Evrolige u grotlu beogradske "Štark arene".

Crno-beli su razmontirali klub iz Bolonje rezultatom 90:62, a strateg italijanskog predstavnika odao je priznanje "Grobarima", ali i tandemu Naneli/Madar.

- Želim da čestitam Partizanu na pobedi i njihovih 16.000 navijača, koji su dali veliku važnost utakmici i dali vetar u leđa igračima, koji su igrali jače od nas. Naneli i Madar su bili gotovo nezaustavljivi za nas. Sa druge strane mi smo bili slabiji, promašivali šuteve. Razlika u prvoj četvrtini u suštini je bila odlučujuća. Nama ostaje da izvučemo pouke iz ovog poraza, analiziramo greške i budemo što bolji u narednim utakmicama - izjavio je Skariolo.

Srpski plejmejker Miloš Teodosić odigrao je 11 minuta, a trener Virtusa ocenio je da sa njim "neće žuriti".

Miloš je propustio celokupne pripreme i čitavo leto. Pre prve utakmice ove sezone igrao je u julu. Ne mogu reći da je u odličnoj formi, ali svakako ima jaku minutažu. Ipak, nije još za 30 minuta. On ima visok košarkaški IQ, ali mi ne žurimo i ne bih davao predviđanja - dodao je Serđo Skariolo.

Foto: Starsport

Koliko može Teo? Skariolo oprezan sa lucidnim asom

Podsećanja radi, "Parni valjak" je upisao prvi evroligaški trijumf posle osam godina, a nakon četiri runde u eliti sada ima skor od 1-3. Prema rečima Željka Obradovića, lako je moglo biti obrnuto, a šta je trofejni stručnjak izjavio posle slavlja nad Italijanima možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO