BLIZU SMO CILJA: Radonjić zadovoljan pobedom, ali brine zbog DVE STVARI!


IZVOR: Republika - 14.04.2021 | 19:06


Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić je istakao da je najvažniji trijumf protiv Cedevita Olimpije koji su postigli uprkos poteškoćama i nemogućnosti da nastupe u kompletnom sastavu.

Foto: Starsport

Dejan Radonjić

Crveno-beli su savladali ekipu Cedevita Olimpije posle uzbudljive završnice sa 82:81 i tako se izjednačili na vrhu regionalnog šampionata sa ekipom Budućnosti.

- Za nas je najvažnije bilo da pobedimo. Bili smo bez pojedinih igrača što zbog povrede, što zbog papirologije. Prvo poluvreme smo napadački izgledali odlično, bilo je propusta u fazi odbrane. U trenucima kada smo trebali da realizujemo neke stvari u nastavku, to nismo uradili i Cedevita Olimpija je to vešto koristila i napravila tu završnicu neizvesnom, gde smo mi na kraju izašli kao pobednici- rekao je Radonjić.

Zvezda i Cedevita Olimpija se već u nedelju ponovo sastaju.

- Nije ovo baš nešto za neku posebnu analizu. U plej-ofu se to dešava, sada je slična situacija. Nadam se da će reakcija igrača, Simonovića pre svega, zbog tih slabosti. Noko se vraća, pokušaćemo da odigramo dobro i da damo naš maksimum. Kao što sam već rekao, za nas je realno da se borimo za drugo mesto i sada smo jako blizu toga- dodao je on.