SRBIN U ŠOKU: Trener Atlante IZBACIO Bogdana Bogdanovića sa treninga!


IZVOR: Republika - 02.01.2021 | 10:20


Trener Atlanta Hoksa Lojd Pirs je otkrio šta se desilo na jednom od treningu kada je rekao srpskom asu Bogdanu Bogdanoviću da napusti teren!

Foto: Tanjug/AP

Lojd Pirs i Bogdan Bogdanović

- Igra jedan na jedan sa Brendonom Gudvinom. Ja sedim pored i kažem mu: "Skloni se sa terena, čoveče". Stalno traži neke izazove, bilo koju vežbu koju može da uradi. Odličan je saigrač. Vi to možete da vidite- rekao je Pirs.

Srpski bek je nedavno stigao u Džordžiju iz Sakramento Kingsa i od starta sezone beleži dobre partije. Pirs je posebno istakao njegovu radnu etiku.

- Nije imao niti jednu lošu utakmicu. Loše utakmice nisu "pogodi ili promaši". On uzima šuteve, to je deo igre. Kreiranje šuteva i promašivanje istih su deo igre. Verujem u njegov rad. Pohvalio sam ga, mislim da je on naš najveći radnik.

 
$bp("Brid_09576383", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});

Pirsu se posebno dopada raznovrsnost u igri Bogdanovića.

- Imamo mnogo igrača koji igraju u visokom tempu i zaista su dobri u tome. Bogi je suprotan. Usporava igru i uvek kreira sebi poziciju za šut ili pronalazi saigrača. Mislim da ima taj balans. On nam daje drugu dimenziju, u ovoj ligi morate imati različito oružje- zaključio je Pirs.