JOKAN PRED BARNLI: Treba nam pobeda!


IZVOR: Republika - 26.08.2018 | 10:14


Fudbaleri Fulama od 17 časova igraju meč trećeg kola Premijer lige protiv Barnlija. Naš stručnjak na klupi Fulama, Slaviša Jokanović, najavljuje napad na prvu ovosezonsku pobedu.

Foto: <a href="http://www.profimedia.rs" target="_blank">www.profimedia.rs</a>

Slaviša Jokanović

Nakon prva dva meča u prvenstvu Fulam je doživeo isto toliko poraza. Prvo od Burnmauta, a onda i od Totenhema. Navijači novog engleskog premijerligaša smatraju da je vreme za tri boda, isto misli i Slaviša Jokanović.

- Ja znam naše navijače, posle dve utakmice očekuju prve bodove i nadam se da će protiv Barnlija biti sjajna atmosfera na našem stadionu, kao i uvek do sada. Mi znamo šta nam je potrebno, treba nam pobeda i učinićemo sve da do nje i dođemo - rekao je Jokanović.

Foto: twitter.com/YPSport

Aleksandar Mitrović

Naglasio je da je upoznat sa Barnlijem koji je prethodne sezone bio pravo oktrovenje, a trenutno se bori i za ulazak u Ligu Evrope.

Odlično poznajemo ekipu Barnlija. Oni nikad nisu umorni, oni trče i bore se kao "luda družina". Mnogo ih poštujem, zbog načina na koji igraju fudbal i zbog napretka koji su napravili u ovih par sezona. Oni odlično poznaju jedni druge i znaju kako žele da igraju, šta su ciljevi svakom od igrača. Za nas je početak sezone težak baš iz razloga što nemamo kontinuitet, treba nam vreme da upoznamo jedni druge - zaključio je srpski stručnjak.

Utakmica Fulam - Barni igra se od 17 časova na "Krejvn Kotidžu".