ZVEZDA POSLALA HITAN DOPIS! Na Marakani ZAHTEVAJU da se ODMAH vrati OVAJ fudbaler!


IZVOR: Republika - 22.03.2024 | 17:05


Crveno-beli se pripremaju za spektakl protiv Zenita.

Foto: Starsport
ZVEZDA POSLALA HITAN DOPIS! Na Marakani ZAHTEVAJU da se ODMAH vrati OVAJ fudbaler!

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, suočava se sa izazovima pred prijateljski meč sa Zenitom (subota, 19.00), budući da će biti bez nekoliko ključnih igrača koji su odsutni zbog obaveza u svojim reprezentacijama.

Ovo predstavlja određeni problem za tim s Marakane, s obzirom na to da se bliži završnica prvenstva, a prioritet kluba je odbrana titule šampiona Superlige Srbije.

U cilju uigravanja tima za ključne utakmice, Crvena zvezda je poslala dopis Fudbalskom savezu Južne Koreje sa molbom da se In-Bom Hvang što pre vrati u klub.

Foto: www.profimedia.rs

In-bom Hvang

Postoji zabrinutost da bi sjajni vezista mogao da zakasni sa povratkom, ukoliko bude igrao utakmicu sa Tajlandom, a promena vremenskih zona i potreba za odmorom dodatno komplikuju situaciju.

Ovo bi moglo značiti da trener Milojević neće moći da računa na Hvanga za važno superligaško gostovanje protiv Javora u Ivanjici.

Ipak, postavlja se pitanje da li će Fudbalski savez Južne Koreje pozitivno odgovoriti na zahtev kluba iz Ljutice Bogdana, s obzirom na trenutnu situaciju u reprezentaciji.

Nakon remija sa Tajlandom, južnokorejski fudbaleri se suočavaju sa mogućim ispadanjem iz trke za plasman u treći krug kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine, koje se održava u Meksiku i Kanadi. Konačnu odluku će doneti privremeni selektor Hvang Sun-Hong.

S obzirom na ove okolnosti, trener Milojević se nada da će Zvezda uspeti da obezbedi povratak Hvanga, kako bi bio spreman za ključne utakmice u završnici prvenstva.

BONUS VIDEO