JOVIĆ POSTI, A PONUDE PLJUŠTE: Rusi pišu da ga MOSKOVLJANI žele u svojim redovima!


IZVOR: Republika - 16.11.2023 | 21:02


Luka je i dalje na ceni.

Foto: Profimedia
JOVIĆ POSTI, A PONUDE PLJUŠTE: Rusi pišu da ga MOSKOVLJANI žele u svojim redovima!

Srpski napadač Luka Jović (25) još uvek nije postigao prvenac u dresu Milanu, a navodno se za njegov angažman raspituju pojedini klubovi. Od odlaska u Real Madrid leta 2019. godine ne uspeva da povrati formu koja ga je krasila u Ajntrahtu i zbog koje je obezbedio transfer u višestrukog prvaka Evrope.

Selio se potom u Fjorentinu gde je na momente prikazivao vrlo dobre partije, pogotovu u Ligi konferencija, da bi letos iz Firence prešao u slavni Milan.

Epizoda na San Siru nije dobro počela, Stefano Pioli mu daje šansu uglavnom sa klupe za rezerve, i nije dočekao da se upiše u strelce nakon sedam odigranih mečeva i 223 minuta provedena na terenu.

Ipak, za njega gotovo uvek postoji interesovanje brojnih klubova, a prema pisanju ruskog Čempionšipa, Lokomotiva iz Moskve želi da ga u zimskom prelaznom roku dovede u svoje redove.

Dvadesetpetogodišnji napadač ponikao je u Crvenoj zvezdi, posle koje je nastupao za Benfiku, a Lokomotivi je u planu da dovede i štopera Lećea Marina Pongračića. Predstavnici Lokomotive, naime, zatražili su informacije o uslovima transfera napadača Milana i hrvatskog štopera. Prema specijalizovanom portalu Transfermarkt, tržišna vrednost Luke Jovića procenjena je na 8.000.000 evra.

Lokomotiva je tri puta bila šampion Rusije i devet puta osvajač Kupa, a ne tako davno na kormilu Moskovljana bio je Marko Nikolić, dok su ranije za "lokose" nastupali Branislav Ivanović, Slobodan Rajković, Nemanja Pejčinović, Milan Jovanović, Nemanja Vučićević, Milan Obradović...

BONUS VIDEO