CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ LIDERA? Na Marakanu stigla MILIONSKA ponuda iz komšiluka!


IZVOR: Republika - 11.05.2023 | 18:05


Velikan ozbiljan u nameri da pazari u Ljutice Bogdana.

Foto: Starsport
CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ LIDERA? Na Marakanu stigla MILIONSKA ponuda iz komšiluka!

Prema informacijama "Mozzart sporta" Crvena zvezda ima ponudu rivala iz ovogodišnje Lige Evrope Ferencvaroša za Aleksandra Pešića (30) vrednu 1,5 miliona evra.

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

Interesovanje Ferencvaroša za rođenog Nišliju ne datire od juče. Pojavila se ta priča još posle jesenjeg dvomeča, u kojima je Pešića imao zapažen učinak, iako nije postigao pogodak. Ferencovih 1,5 miliona evra je vrlo nego pristojna ponuda uzimajući u obzir Pešićeve godine.

Imao je popularni Šilja sezonu punu uspona i padova, tokom jeseni je vadio crveno-bele na teškim gostovanjima u Novom Pazaru i Nišu, ali je tokom proleća zapao u krizu. Golgeterski post je prekinuo protiv Voždovca i tako stigao do brojke od 14 golova u svim takmičenjima. Očekivalo se više od snažnog napadača, uzimajući u obzir sjajan prvi mandat sa 25 golova i 21 asistencijom.

Aleksandar Pešić pored Crvene zvezda nastupao i za OFI sa Krita, Šerif, Jagodinu, Tuluz, Atalantu, Al Itihad, Seul, Makabi Tel Aviv i Karagumruk. Za reprezentaciju Srbije odigrao je jedan meč - 2016. godine protiv Ukrajine.

BONUS VIDEO