VIDIĆ ZNA RECEPT ZA HALANDA: Nemanja otkrio kako bi čuvao Norvežanina!


IZVOR: Republika - 25.04.2023 | 21:56


"Sad, to je lakše reći nego učiniti, jer kada igrate protiv Sitija, Gvardiola uvek nađe način."

Foto: Starsport
VIDIĆ ZNA RECEPT ZA HALANDA: Nemanja otkrio kako bi čuvao Norvežanina!

Erling Haland trese mreže kao od šale u Premijer ligi. Norvežanin je nezaustavljiv u svojoj prvoj sezoni na Ostrvu, ali i za njega ima leka, tako bar tvrdi legendarni Nemanja Vidić.

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

- Ne bih mu dao da ide iza mene. Nije on baš toliko opasan kada igra licem u lice sa protivnikom, on voli da pobegne iza. Sad, to je lakše reći nego učiniti, jer kada igrate protiv Sitija, Gvardiola uvek nađe način - rekao je Vidić u studiju kod nekadašnjeg saigrača Rija Ferdinanda, a zatim nastavio:

- Mislim da bih i ja da sam špic kod Gvardiole dao 30 golova... U današnjem fudbalu više ni nemamo pravih devetki, kakve su bile Drogba, Ibrahimović. Pored Halanda tu je još i Vlahović, koji se sad malo muči u Juventusu, ali je još mlad i nadam se da će se brzo oporaviti.

Pitali su domaćini u studiju Vidića i šta misli da li bi Mančester junajted trebalo da dovede Vlahovića.

- Kada birate igrača za klub, morate da odlučite i po tome kakav fudbal želite da igrate. Treba da kupite igrača koji je dobar za vaš tim, a ne zato što je sad u trendu, što bi se to dopalo navijačima. Kada je Aleks Ferguson odlučio da me dovede iz moskovskog Spartaka, ko je znao ko je Nemanja Vidić - istakao je nekadašnji srpski as. 

BONUS VIDEO