FS CRNE GORE IZDAO SAOPŠTENJE! Evo kako ide PRODAJA ulaznica za SPEKTAKL u Podgorici!


IZVOR: Republika - 27.03.2023 | 14:20


Meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igra se večeras (20.45).

Foto: Starsport
FS CRNE GORE IZDAO SAOPŠTENJE! Evo kako ide PRODAJA ulaznica za SPEKTAKL u Podgorici!

Fudbalski savez Crne Gore saopštio je danas da su rasprodate sve ulaznice za meč sa Srbijom u drugom kolu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

U saopštenju FSCG objavljenom na društvenim mrežama napominju da se očekuje fenomenalna atmosfera na stadionu u Podgorici.

Iz FSCG je još ranije saopšteno da kapacitet Gradskog stadiona u Podgorici iznosi 11.563 mesta. Čelnici ovog Saveza su apelovali na navijače da se uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava i transparenata uvredljive sadržine, pošto je meč Crna Gora - Srbija proglašen za duel visokog rizika.

Foto: Starsport

 

"Orlovi" su, podsetimo, na premijeri kvalifikacija za EP pre tri dana u Beogradu savladali Litvaniju 2:0 golovima kapitena Dušana Tadića i Dušana Vlahovića, dok je Crna Gora u Razgradu pobedila Bugarsku sa 1:0, pogotkom bivšeg napadača Zvezde Nikole Krstovića.

Utakmica između Crne Gore i Srbije biće odigrana večeras od 20.45 časova, a po dve provplasirane selekcije iz svih grupa izboriće plasman na Šampionat Starog kontinenta koji se 2024. godine održava u Nemačkoj.

BONUS VIDEO