IZNENAĐENJE ILI NE? Slavni fudbaler otkrio šta očekuje od Srbije u kvalifikacijama za EURO!


IZVOR: Republika - 23.03.2023 | 21:18


Mora se priznati da su "orlovi" bili miljenici sreće na žrebu.

Foto: Starsport
IZNENAĐENJE ILI NE? Slavni fudbaler otkrio šta očekuje od Srbije u kvalifikacijama za EURO!

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u fudbalu su počele, a prvi mečevi u okviru grupe G će biti odigrani u petak, kada će selekcija Srbije na svom terenu dočekati Litvaniju, dok će se u Razgradu sastati reprezentacije Bugarske i Crne Gore.

Pred duel u Bugarskoj, koji počinje od 18 časova, oglasio se i Stevan Jovetić, koji je izneo svoja očekivanja od ove utakmice.

- Znamo dosta o Bugarima, nije prvi put da igramo s njima. U drugačijem su sastavu nego ranije, ali u svakom slučaju imam pozitivno mišljenje o tom timu. Podmladili su se, imaju novog selektora i dobre rezultate s njim na poslednja četiri meča. Očekujem tešku utakmicu, ali spremni smo za to - rekao je Jovetić.

Foto: Starsport

Stevan Jovetić u duelu sa Srbijom

Osim ove selekcije, u grupi su i Srbija, Litvanija i Mađarska, a Jovetić je dao svoj sud o tome ko je najbolja ekipa u grupi.

- Nije atraktivna, ali je veoma teška. Svaka ekipa je dobra. Srbija ima nešto više od svih, favorit je, ali svi smo u igri - rekao je Jovetić.

Podsetimo, prvi duel između Srbije i Crne Gore biće odigran već u ponedljak, 27. marta, kada će naša selekcija od 20 časova i 45 minuta gostovati u Podgorici.

Evropsko prvenstvo u fudbalu će biti odigrano 2024. godine u Nemačkoj, a naša selekcija juri prvi plasman na najveću evropsku smotru još od 2000. godine i prvenstva koje je održano u Francuskoj.

BONUS VIDEO