I RADNIČKI BI KAO ŠERIF: Kragujevčani veruju u podvig protiv Parizana! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.02.2023 | 17:43


Dobra vest za trenera Joksimovića je što će u konkurenciji za tim ponovo biti kapiten Miloš Vidović i oporavljeni Damjan Krajišnik.

Foto: Starsport
I RADNIČKI BI KAO ŠERIF: Kragujevčani veruju u podvig protiv Parizana! (FOTO)

Nakon ne baš sjajnog starta prolećne polusezone i samog jednog osvojenog boda u prethodna tri kola, kragujevački Radnički očekuje serija teških utakmica sa ekipama iz gornjeg dela tabele. Prvi, ujedno i najteži izazov za Šumadince predstavlja gostovanje vicešampionu Srbije Partizanu, u utakmici 23. kola Superlige (nedelja 16.30).

Foto: Starsport

Fudbaleri Radničkog

Trener kluba sa Čika Dače, Dejan Joksimović, izneo je svoja očekivanje pred duel sa crno-belima.

- Partizan je jedan veliki klub, koji trenutno prolazi kroz period krize igre i rezultata. Međutim, to ne sme da nas zavara, posebno jer imaju veliki broj igrača izraženog individualnog kvaliteta koji jednim potezom mogu da odluče utakmicu. Što se nas tiče, igre koje smo prikazali u prethodna tri kola daju nam za pravo da budemo optimisti i ja iskreno verujem da ćemo i ovoga puta biti konkurentni ekipi Partizana, kao što je to bio slučaj u jesenjem duelu na Čika Dači - jasan je strateg Kragujevčana.

Dobra vest za trenera Joksimovića je što će u konkurenciji za tim ponovo biti kapiten Miloš Vidović i oporavljeni Damjan Krajišnik, dok sa druge strane veliki hendikep predstavlja odsustvo stamenog štopera Filipa Ivanovića, koji je na prethodnoj utakmici protiv Javora Matisa zaradio crveni karton.

BONUS VIDEO