INCIDENT U TORINU: Vlahovića vukli za uši, Srbin nije ostao dužan, hteo da se bije sa rivalom! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.10.2022 | 08:00


Fudbaler Juventusa bio je u centru pažnje na meču protiv Empolija.

Foto: Tanjug/AP
INCIDENT U TORINU: Vlahovića vukli za uši, Srbin nije ostao dužan, hteo da se bije sa rivalom! (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa savladali su Empoli u 11. kolu Serije A rezultatom 4:0, a srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić bili su u prvoj postavi "stare dame".

Vlahović je teren napustio u 65. minutu, dok je Kostić, koji je asistirao za prvi gol Kena, meč završio 20 minuta kasnije.

Ipak, Dušan Vlahović našao je način da dođe u centar pažnje. Posle jednog duela sa fudbalerom Empolija, Birindelijem, napadač Juventusa ostao je na zemlji i tražio faul. To je iznerviralo Birindelija koji je rešio "da ga prevaspita", te ga je povukao za uvo i probao da ga podigne sa zemlje.

Nije mu Srbin ostao dužan, skočio je, ušao u klinč i pokušao da se pobije sa fudbalerom gostiju. Prvo je Dušan udario po ruci Birindelija, a zatim mu se uneo u lice, ali je veći incident ipak izbegnut.

Ovo se desilo u 56. minutu, a Vlahović je ubrzo zamenjen. Deluje da je Alegri želeo da sačuva fizičko i psihičko zdravlje svoje centralne napadačke figure.

Zanimljive su bile i reakcije Dušana Vlahovića kod golova koje je Juventus postizao dok je on bio u igri. Nije krio oduševljenje kada je njegov partner u napadu Mojze Ken pogodio mrežu protivnika, a Srbin ga vukao za dres i drmao od sreće.

Isto je ponovio po završetku susreta kada je slavio sa Adrijenom Rabioom. Vlahović mu je "protresao" facu, a Francuz je ostao u čudu.

Vidi se da reprezentativcu Srbije defnitivno mnogo znače ova tri boda.

BONUS VIDEO