Nakon trijumfa, Borjan dobio najlepšu čestitku: Izazovna Sneža zapalila Marakanu i pecnula Večitog rivala! (FOTO)


IZVOR: Republika - 16.07.2022 | 22:12


Aktuelni srpski fudbalski šampion ostvario je dva ubedljiva trijumfa na startu novog šampionata.

Foto: Starsport
Nakon trijumfa, Borjan dobio najlepšu čestitku: Izazovna Sneža zapalila Marakanu i pecnula Večitog rivala! (FOTO)

Nakon trijumfa nad niškim Radničkim na startu sezone 2022/23 rezultatom 4:0, fudbaleri Crvene zvezde još ubedljivije su savladali Kolubaru rezultatom 5:0 čime su od samog starta pokazali da su i ove godine glavni favoriti za osvajanje nove, šeste uzastopne šampionske titule.

Kapiten crveno-belih, golman Milan Borjan i dalje je nesavladiv na startu Mozzart bet Super lige Srbije, a nakon današnje utakmice, među prvima koja mu je čestitala na novom trijumfu je njegova supruga Snežana Borjan koja je svojim izazovnim izdanjem, slobodno se može reći, zapalila najveći srpski stadion.

Foto: Instagram.com/snezafi

Snežana i Milan Borjan

 

Inače, pred početak susreta protiv lazarevačke Kolubare, Snežana je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju iz lože stadiona "Rajko Mitić" uz prigodni komentar:

- Moramo da pratimo i dajemo podršu jer biće ovo jedno vrlo neizvesno prvenstvo.

Foto: Instagram.com/snezafi

Snežana Borjan

 

Očigledno je ovim komentarom Snežana Borjan pecnula i Večitog rivala koji je dan ranije doživeo prvi kiks u novom šampionatu, odigravši nerešeno 3:3 na niškom "Čairu" protiv ekipe Radničkog.

Da podsetimo, Crvena zvezda nakon dva uvodna kola u novoj sezoni ima maksimalih šest osvojenih bodova uz ostvareni gol koeficijent 9:0.

 

BONUS VIDEO: