(VIDEO) ZVANIČNO PREDSTAVLJEN: Luka Jović zadužio novi dres


IZVOR: Republika - 31.07.2020 | 09:15


Bum.

Foto: Tanjug/AP

Luka Jović

Fudbalski klub Real iz Madrida je zahvaljujući sjajnim igrama posle pauze, koja je nastala zbog pandemije koronavirusa, osvojio titulu prvaka Španije. "Kraljevići" se zbog toga u odličnoj atmosferi spremaju za završnicu Lige šampiona i đavolski težak posao koji ih čeka u revanšu osmine finala protiv Mančester sitija na "Etihadu" ("Građani" su slavili u Madridu sa 2:1), a na toj utakmici će po prvi put zaigrati u novim dresovima.

Naime, novi šampion Španije je predstavio dresove za narednu sezonu, ali će u njima odigrati i završnicu Lige šampiona. Domaća varijanta dresova će biti standardna bela, ali će umesto tamnih detalja na njima, ovog puta oni biti u roze nijansi.

Sa druge strane, gostujući dresovi će, pomalo neočekivano, biti baš roze sa tamno plavim detaljima, a navodi se da je inspiracija za takvu kombinaciju bio Madrid noću.

Jedan od fudbalera koji će sa ponosom nositi novi dres jednog od najvećih svetskih klubova je i Luka Jović koji se nada da će druga sezona na stadionu "Santijago Bernabeu" biti mnogo bolja od prve, kada je individualni učinak u pitanju.

 
$bp("Brid_96181789", {"id":"23088","width":"16","height":"9","carousel":"225"});