CRNO-BELI BAL: Tradicija je nastavljena - skup na kojem su dodeljene nagrade najboljima! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 23.01.2024 | 12:07


Sve je bilo u znaku crno-belih boja.

Foto: FK Rusin
CRNO-BELI BAL: Tradicija je nastavljena - skup na kojem su dodeljene nagrade najboljima! (FOTO GALERIJA)

Fudbaleru Rusina iz Ruskog Krstura prvi deo aktuelne takmičarske godine okončali su na preptoslednjoj 15. poziciji Područne fudbalske lige Sombor sa svega 11 osvojenih bodova, tako da ih u nastavku takmičenja očekuje grčevita borba za opstanak.

 

Crno-beli su ostvarili skor od svega dva trijumfa, pet remija i osam poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa jasnim ciljem da izbegnu selidbu u niži rang takmičenja u kojem se nisu nalazili punu deceniju.

U tom cilju klupsko rukovodstvo je aktuelnu zimsku pauzu iskoristilo i kako bi izvršilo promenu na poziciji šefa stručnog štaba, tako da je dosadašnjeg trenera Sloba Milovića zamenio Ranko Delić, a zatim je organizovan i tradicionalni bal.

Crno-belom balu je prisustvovalo oko 170 ljubitelja ovog dešavanja i kluba, a po tradiciji na balu je dodeljeno nekoliko priznjanja i znakova zahvalnosti.

Za najboljeg igrača sportskog kolektiva iz Ruskog Krstura proglašen je Dejan Pavlović, dok su Kristin Čizmar i Tobijas Šanti proglašeni za najbolje navijače crno-belih. POGLEDAJ GALERIJU

 

Veliku zahvalnost dobio je Aleksandar Kočiš Bergo za višegodišnji doprinos klubu.

Istovremeno se klub zahvalio svima koji su prisustvovali tradiocionalnom događaju.

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, crno-bele već u prolećnoj premijeri očekuje jedan od najvažnijih duela. Rusin će trećega dana meseca marta gostovati u Kuli istoimenoj ekipi koja, kao što je već rečeno u ovom momentu ima dva boda više na svom kontu.

Treba podsetiti da je prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

BONUS VIDEO: