NAKON DVA POVRATNIKA STIŽE I PRVI "PRAVI" NOVAJLIJA: U Lipničkom Šoru već sklapaju tim za viši rang!


IZVOR: Milan Đorđević - 16.12.2023 | 13:40


Odličan fudbaler sa velikim iskustvom!

Foto: FK Sloga Lipnički Šor
NAKON DVA POVRATNIKA STIŽE I PRVI "PRAVI" NOVAJLIJA: U Lipničkom Šoru već sklapaju tim za viši rang!

Nakon dugogodišnjeg takmičenja u višim rangovima takmičenja (okružna i međuopštinska liga), ekipa iz Lipničkog Šora je ove sezone uzela učešće u Opštinskoj ligi Loznice (grupa B), ali se po svemu prikazanom neće dugo zadržati tamo.

Sloga je nakon jesenjeg dela prvenstva stigla do prvog mesta na tabeli, učinak od sedam trijumfa i jednog remija bio je dovoljan za titulu jesenjeg prvaka, i tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca. Jedini remi zabeležen je upravo protiv drugoplasiranog Paskovca, koji je tada pred svojim navijačima osvojio bod (3:3).

Što se tiče igračkog kadra i prelaznog roka u Lipničkom Šoru, isti je otvoren povratkom dva fudbalera nakon šest meseci provedenih van Sloge. Milan Jović i Siniša Alimipić su nakon provedene polusezone u Sinđeliću iz Lipnice odlučili da se vrate u dobro poznatu sredinu, a ovih dana je stigla i potvrda prvog "pravog" novajlije.

Dušan Marković (29) nakon tri godine provedene u dresu Antimona, i takmičenja u okružnom rangu, odlučio je da zaduži opremu Sloge. Reč je o fudbaleri koji pokriva poziciju zadnjeg veznog, i koji je kroz karijeru nastupao za veliki broj klubova. POGLEDAJ GALERIJU

Prve prave fudbalske korake napravio je u Obiliću iz Beograda, kasnije je bio član Cerove, Stolica i Rađevca iz Krupnja, Jedinstva iz Zavlake i Luk Komenzatora iz Voćnjaka, odakle je otišao u Zajaču, gde je sa velikim uspehom nastupao u Mačvanskoj okružnoj ligi.

Dolaskom Markovića uprava Sloge već polako priprema tim i za dosta jači rang takmičenja od aktulenog, a po informacija iz kluba, u predstojećem periodu se može očekivati dolazak dva proverena i iskusna igrača.

BONUS VIDEO: