SA NJIMA SE MOŽE SVE ŠTO SE POŽELI: Nova navijačka grupa zaludela grad! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 04.12.2023 | 21:50


iako rezultati kluba nisu na željenom nivou, podrška navijača ubuduće neće izostajati.

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac
SA NJIMA SE MOŽE SVE ŠTO SE POŽELI: Nova navijačka grupa zaludela grad! (FOTO GALERIJA)

Fudbaleri gornjomilanovačkog Metalca i u aktuelnoj sezoni Prve lige Srbije figurirali su kao jedna od ekipa koja se može uključiti u borbu za vrh tabele i plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Međutim, ekipa je u prvih 13 prvenstvenih mečeva zabeležila svega jedan trijumf (Radnički Sremska Mitrovica 1:0) što je klub i ove sezone dovelo u nezavidnu poziciju da se nalazi na začelju tabele i da im preti grčevita borba za opstanak.

Ipak, rezultati u poslednjih mesec dana znatno su bolji. Gornjomilanovčani su u šest duela zabeležili tri pobede, dva remija i jedan poraz i Metalac se uoči poslednjeg jesenjeg kola sa ukupno 20 osvojenih bodova nalazi na 12. poziciji koja po okončanju ligaškog takmičenja ipak donosi osptanak u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala.

Prethodnog vikenda Metalac je na svom terenu remizirao sa ekipom lazarevačke Kolubare rezutatom 2:2, a upravo će navedeni susret biti upisan u klupskim analima.

Naime, tokom ovog susreta po prvi put u Gornjem Milanovcu pojavila se organizovana navijačka grupa. Popularni "šerpaši" bodrili su svoje ljubimce, a svi u gradu podno Rudnika nadaju se da će iz meča u meč ova grupa bit isve brojnija i da će pomoći ekipi da već tokom narednog proleća ostvari bolje rezultate na samom terenu. POGLEDAJ GALERIJU

 

Da podsetimo, ekipu u poslednjoj takmičarskoj utakmici u 2023. godini očekuje gostovanje na AdmiralBet Areni u Sremskoj Mitrovici gde će protiv domaćeg Radničkog pokušati da nastavi sa serijom dobrih rezultata.

 

 

 

BONUS VIDEO: