RADNIČKI - KLUB ZA VELIKA DELA: Ponos Sremske Mitrovice izbacio Partizan, pa pokazao zube Crvenoj zvezdi! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 17.03.2023 | 20:00


Ekipa "Nižih liga" prisustvovala je spektaklu u Kupu Srbije.

Foto: Republika.rs
RADNIČKI - KLUB ZA VELIKA DELA: Ponos Sremske Mitrovice izbacio Partizan, pa pokazao zube Crvenoj zvezdi! (VIDEO)

Izbacili Partizan, pa izašli na megdan Crvenoj zvezdi. I, nisu se obrukali!

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice za kratko vreme došli su u centar pažnje srpske fudbalske javnosti, ali daleko od toga da je ovaj klub nov na fudbalskoj mapi.

Radnički je osnovan davne 1922. godine i tokom svoje duge istorije predstavljao je Sremsku Mitrovicu na fenomenalan način. Ove sezone uspeli su igrači Radničkog da izbace Partizan iz Kupa Srbije, a bili su blizu senzacije i protiv Crvene zvezde. Prepune tribine, hrabra igra, južnoamerička atmosfera, ali i šampion koji dodaje gas, pobeđuje sa 3:1 i budi iz sna prvoligaša. Ipak, igrači, stručni štab, uprava i navijači ponosa Sremske Mitrovice nemaju za čim da žale jer su klub i grad prikazali u sjajnom svetlu, a ekipa Nižih liga bila je na licu mesta kako bi uveličala spektakl, ali i bolje upoznala Srbiju sa ovim, više nego zanimljivim, klubom. POGLEDAJ GALERIJU

Sportski direktor Dragan Despotović, trener Darko Tešović i kapiten Vladimir Ilić otkrili su nam neke interesantne detalje o Radničkom, a celu priču možete pogledati na Jutjub kanalu Republika News.

BONUS VIDEO