SLOGA NA SVOM TERENU NE ZNA ZA PORAZ: Ekipa Vojvoda Stepe će pokušati da prekine niz pobeda protivniku!


IZVOR: Milan Đorđević - 10.03.2023 | 16:01


Vremena za odmor više nema.

Foto: FK Sloga Krnić
SLOGA NA SVOM TERENU NE ZNA ZA PORAZ: Ekipa Vojvoda Stepe će pokušati da prekine niz pobeda protivniku!

Pauza u Međuopštinskoj ligi Pocerina je gotova, već sutra nas očekuju mečevi 14. kola prvenstva. Jedan od duela koji će biti odigran u nedelju može se ispratiti u Krniću gde će Sloga dočekati ekipu Vojvoda Stepa iz Draginja.

Ekipa Sloge je pored lidera jedina koja na svom terenu ima maksimalan učinak, pet puta su ove sezone ugostili protivnike i u svim mečevima su slavili. Sastav iz Krnića je na zimsku pauzu sa 18 bodova otišao sa deobe četvrte pozicije na tabeli. Odbrana je pred svojom publiku kapitulirala samo dva puta.

U nedelju u Krnić stiže sastav iz Draginja koji sa 12 bodova drži devetu poziciju na tabeli. Igrači Vojvoda Stepe igraju ove sezone jako dobar fudbal, njihovi mečevi obiluju golovima i napadačkim akcijama što se može videti i po broju primljenih i datih pogodaka.

Trener gostujućeg tabora je za naš portal povodom prolećne premijere izjavio:

- Očekuje nas vrlo teško gostovanje, možda najteže do kraja sezone. Zadovoljan sam igračima koji su došli u klub i nadam se da će se brzo uklopiti sa ostalima, i da će prihvatiti naš sistem igre. Ambicije su da ostvarimo što bolji plasman na tabeli, očekujem da svi pruže maksimum i da svi zajedno doprinesemo uspehu kluba.

Prvi susret ova dva tima završen je pobedom ekipe Vojvoda Stepa rezultatom 3:1.

Sloga (Krnić) - Vojvoda Stepa (Draginje)

Nedelja, 12. mart od 14.30

Teren u Krniću

BONUS VIDEO: