JOŠ MALO I GOTOVO: Sportska lepotica će uskoro zasijati u punom svetlu - "srpski Mančester" će imati čime da se ponosi! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 01.03.2023 | 14:42


I Leskovac, ali i kompletna Srbija, ovaj trenutak sa nestrpljenjem iščekuju.

Foto: GFK Dubočica
JOŠ MALO I GOTOVO: Sportska lepotica će uskoro zasijati u punom svetlu - "srpski Mančester" će imati čime da se ponosi! (VIDEO)

Fudbaleri GFK Dubočice prvi deo šampionata u okviru Srpske lige Istok okončali su na drugoj poziciji. Leskovčani su ostvarili skor od deset pobeda, četiri remija i jednog poraza i sa 34 osvojena boda trenutno nalaze se tri koraka zaostatka u odnosu na lidera, ekipu pirotskog Radničkog.

 

Pored navedene dve ekipe i Budućnost iz Popovca će iz drugog plana tražiti svoju šansu za plasman u Prvu ligu Srbije, ali klub iz "srpskog Mančestera" će u nastavku šampionata imati svakako i dodatni motiv.

Naime, radovi na izgradnji novog leskovačkog stadiona, privode se kraju. Stolice su već postavljene na tribinama, travnati tepih se već postavljen, a kako se može videti i golovi su već na svojim mestima. Kako se saznaje tokom meseca marta okončaće se svi neophodni radovi, a prva utakmica će biti odigrana u aprilu ove godine.

 

 

Kada je reč o nastavku šampionata, u prolećnoj premijri ekipa GFK Dubočice dočekuje Dunav iz Prahova. Prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

S obzirom da se najavljuje da će prva utakmica na novom sportskom objektu biti odigrana tokom meseca aprila, ostaje da se vidi da li će u istoriju leskovačkog fudbala ući duel protiv Meševa (2. april), SFS Borca iz Paraćina (16. april), ili veliki derbi protiv pirotskog Radničkog koji je na programu 23. aprila.

 

 

 

BONUS VIDEO: