NEKADAŠNJE DETE PARTIZANA PARAFIRALO UGOVOR: Povrede su ga odvojile od glavne scene - u novom klubu traži povratak na željeni put!


IZVOR: Vladimir Vorih - 23.01.2023 | 08:36


Zimska dešavanja dovode do zaključka da će se na zapadu Srbije, tokom proleća voditi velika borba.

Foto: FK Polet Ljubić
NEKADAŠNJE DETE PARTIZANA PARAFIRALO UGOVOR: Povrede su ga odvojile od glavne scene - u novom klubu traži povratak na željeni put!

Ukoliko bi smo samo pogledali tabelu Srpske lige Zapad, mogli bi da donesemo zaključak da će se u narednim mesecima voditi borba dva kluba za plasman u viši rang takmičenja.

 

Međutim, transfer dešavanja u pauzi između dva dela prvenstva, gore navedeno tvrđenje, potiru. Pored Smedereva 1924 i čačanskog Borca 1926 koji su aktuelni lideri, klubovi iz Priboja, Požege i Ljubića znatno su ojačali igrački kadar i sa punim pravom gaje nade da se već od naredne jeseni mogu naći u prvoligaškom karavanu.

Ekipa Poleta iz Ljubića tokom zimskog prelaznog roka već je angažovala četvoricu fudbalera. Plavo-beli dres nosiće Aleksandar Vujović, fudbaler koji iza sebe ima internacionalno iskustvo, a tokom prethodne nedelje klub je obelodanio informaciju da su u Ljubić stigli i dosadašnji fudbaleri ariljske Budućnosti Veljko Tomić i Nikola Božović, kao i Ivan Gavrilović koji stiže iz redova ivanjičkog superligaša.

Novi član Poleta lz Ljubića postao je Ognjen Lakićević. U pitanju je mladi dvadesetogodišnji fudbaler koji igra na poziciji levog beka, ali može da odgovori i drugim zadacima u odbrambenoj liniji. Lakićević je prošao fudbalsku školu Partizana, a nastupao j još i za Kragujevac i Radnički 1923 iz kojeg i stiže u Ljubić.

Foto: FK Polet Ljubić

Plavo-beli će se boriti za vrh tabele

 

Mladi fudbaler iza sebe ima i superligaško iskustvo, ali ga je teška povreda odvojila od terena i u narednim mesecima pokušaće u redovima Poleta da se vrati na željeni put, ali i da pomogne Poletu u borbi za vrh tabele zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

Ostaje da se vidi da li je ovime i okončan prelazni rok kada je ekipa Poleta u pitanju.

 

BONUS VIDEO: