MILOVANOVIĆ SE VRAĆA KUĆI: U Zeki svi imaju velika očekivanja za proleće!


IZVOR: Milan Đorđević - 03.01.2023 | 20:50


U Ravnju se nastavlja ogromna rekonstrukcija igračkog kadra.

Foto: Privatna arhiva/Čeda Milovanović
MILOVANOVIĆ SE VRAĆA KUĆI: U Zeki svi imaju velika očekivanja za proleće!

Ekipa Zeke se već sedam sezona takmiči u Međuopštinskom rangu takmičenja. 

Trenutnu takmičarsku godinu su odlično počeli, prvi deo je bio skoro pa perfektan, ali je posle došlo do pada forme. Držali su drugu poziciju posle osmog meča u ligi, ali je situacija u poslednjih pet susreta pred pauzu pokvarila sve do tada urađeno.

U pet poslednjih utakmica u polusezoni Zeka je upisao jednu pobedu i čak četiri poraza. To je dovelo do toga da ekipa na zimsku pauzu ide sa osme pozicije i 22 boda. Uprava kluba se odmah po završetku takmičarskih mečeva bacila na rekonstrukciju igračkog kadra. 

Za sada je ekipu Zeke napustilo osam igrača, a promovisano je sedam novih lica. Od danas član tima iz Ravnja je Milovanović Čeda (25). Milovanović dolazi iz Jedinstva (Ruma) sa kojima je u istoj ligi na zimsku pauzu otišao sa treće pozicije na tabeli. Čeda je proveo svih 90 minuta na terenu kada je njegov već sada bivši tim savladao sadašnji rezultatom 3:2. 

Foto: Privatna arhiva/Čeda Milovanović

Milovanović u dresu Fruške Gore

 

Milovanović je ponikao u Zeki, a pored Jedinstva nastupao je i za Hajduk Stanko (Bogatić), Budućnost (Salaš Noćajski), Partizan (Vitojevci) i Frušku Goru. Za naš portal Čeda je po pitanju transfera izjavio:

- Drago mi je što sam se vratio u svoj matični klub, gde sam i napravio prve fudbalske korake. Nadam se da ću opravdati poverenje koje mi je ukazala uprava kluba. Verujem da će se u Ravnju konačno igrati dobar i respektabilan fudbal što je i cilj svih u klubu. 

Videćemo kako će tim Zeke izgledati na prolećnoj premijeri na protiv Srema. Za sada je po aktivnostima u prelaznom roku igrački kadar dosta izmenjen. Predsednik kluba Dalibor Đukanović je zadovoljan odrađenim do sada, i potajno se nada da će ekipa biti dosta bolje pozicionirana u nastavku prvenstva. U prvom susretu protiv tima iz Sremske Rače u Ravnju rezultat je bio 2:1 za domaćina. 

BONUS VIDEO: