GOLMANSKI GENI PORODICE ŠEFIK: Otac Denis legenda u vodi, sin David zaključao mrežu na golu Torlaka!


IZVOR: Republika - 25.11.2022 | 20:00


Važno je prezivati se Šefik!

Foto: Republika.rs
GOLMANSKI GENI PORODICE ŠEFIK: Otac Denis legenda u vodi, sin David zaključao mrežu na golu Torlaka!

Koliko ste samo puta čuli floskule poput onih ’iver ne pada daleko od klade’, ’geni su čudo’ ili ’krv nije voda’? U novoj epizodi Nižih liga, koju možete pogledati na Youtube kanalu Republika News, daćemo vam dokaz ovih teorija.

Otac, Denis, doneo je mnogo radosti Srbiji svojim odbranama po bazenima širom planete, a sin, David, stavio je katanac na gol Torlaka u Srpskoj ligi Beograd. David Šefik golman je najprijatnijeg iznenađenja trećeligaškog karavana i sa nama je podelio neke, malo poznate, detalje iz života porodice Šefik, ali i svoje karijere.

Kada je, i zbog čega, počeo fudbalsku karijeru, zašto se poput oca nije odlučio za vaterpolo, kako je postao atrakcija među navijačima Crvene zvezde i pored toga što je na tribinu došao u crno-beloj majici i još mnogo toga, čekaju vas u Nižim ligama.

- Otac me stalno prati i njemu je najteže na tribinama. Nema veze što se ne bavimo istim sportom, može da mi da savet, za postavku i ostale golmanske stvari - rekao je između ostalog David, a otkrio je i zbog čega nije krenuo očevim stopama i trenirao vaterpolo:

- Nikada nisam toliko voleo vodu.

Još mnoge zanimljivosti iz života i karijere supertalentovanog 19-godišnjeg golmana možete videti u novoj epizodi Nižih liga na Republici.

Jedno je sigurno, ako se prezivaš Šefik - moraš biti odličan golman!

BONUS VIDEO