HIT POLUSEZONE: Kolektiv glavni adut Tutina, Mulamuratović predvodnik tima!


IZVOR: Republika - 10.11.2022 | 08:57


Seid Mulamuratović: “Uz vodeći tandem Borac i Smederevo, sa Požegom i FAP-om u smiraj takmičarske godine, tražimo prečicu do plasmana u “top 4””.

Foto: Lična arhiva Saida Mulamuratovića.
HIT POLUSEZONE: Kolektiv glavni adut Tutina, Mulamuratović predvodnik tima!

Sa superligaškim iskustvom “u džepu” istinski je predvodnik plejade mladih fudbalera Tutina. Vezista Seid Mulamuratović (23) sa ekipom traži prečicu do samog vrha tabele.

Foto:  

- Istina je, iznenadili smo širu fudbalsku javnost ostvarenim rezultatom ove takmičarske godine - priznao je talentovani Tutinac za portal Republika.rs, Seid Mulamuratović.

Foto: Lična arhiva Saida Mulamuratovića.

 

Da li su iznednađeni i čelni ljudi kluba?


- Od njih sve počinje. Obezbedili su nam odlicne uslove u svlačionici i van nje na kojima može da nam zavidi većina superligaša, uzvratili smo im rezultatom.

Ključni čovek uspeha ove generacije je šef stručnog štaba.


- O treneru Kenanu Kolašincu mogu da govorim samo u superlativu. Mnogo zna fudbal, ume i da prenese to znanje na treninzima što mi demonstriramo na terenu i kroz rezultat. Da li je potrebno da podsećam sportsku javnost da je trenirao Novi Pazar?

Foto: Lična arhiva Saida Mulamuratovića.

 

Zasluge za bodovni saldo pripadaju i igračkom kadru.


- Imamo mlad tim koji je prošaran sa nekoliko iskusnih igrača, imamo kvalitet za vrh tabele u ovom rangu. Najjači smo kao kolektiv. POGLEDAJ GALERIJU


Predvodite generaciju mladih saigrača.


- Mnogo mi znači superligaško iskustvo iz Zlatibora kao i inostrano iz Halleshera gde sam igrao Bundes ligu do 19 godina.

Na terenu pravite razliku.


- Iako igram u srednjem redu, nedostaju mi golovi da budem sto odsto zadovoljan ličnim učinkom u jesenjoj polusezoni.

Imate još 180 minuta da prekinete golgeterski post?


- Iz pobedničkog koloseka nas je delimično izbacio poraz od Smedereva, međutim, imamo priliku da u preostala dva kola pobedama zaokružimo uspešnu polusezonu.

Foto: Lična arhiva Saida Mulamuratovića.

 

Vrh tabele “snimate” iz drugog plana.


- Borac iz Čačka i Smederevo su favoriti za sam vrh tabele, a za ostala mesta u gornjem domu “lomićemo koplja” sa ekipama Požege i Fapa - iskren je vezista ekipe sa obale Vidrenjaka.

“Šuška” se da biste mogli da promenite klub već ove zime?


- Ne mogu da kažem da ne razmišljam o višem rangu, ali još traje polusezona i rano je da pričam na temu promene sportske sredine bilo šta. Da prvo obezbedimo što bolji plasman Tutinu pa ću odlučiti o nastavku karijere - napomenuo je Mulamuratović.

Said Mulamuratović i Tutin znaju svoj trijumfalni put ove fudbalske jeseni.

BONUS VIDEO: