Derbi meč 12. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!


IZVOR: Republika - 28.10.2022 | 18:30


OFK Beograd – Zemun (subota, 29. oktobar, 14:00).

Foto: MerkurXtip
Derbi meč 12. kola Srpske lige – grupa Beograd, samo na Xtip Stream-u!

Zvezdara, Torlak i Zemun su se donekle izdvojili na vrhu srpskog Severa, ali OFK Beograd i Prva iskra nisu daleko i zato je svaki naredi meč veoma bitan  jer može mnogo da utiče na poredak u samom vrhu tabele. U 12. kolu će se sastati OFK Beograd i Zemun, gde u ovom trenutku veći ulog ima Zemun jer kasni samo dva boda za vodećim tandemom.

 

Romantičari su samo jednom poraženi ove sezone, ali su čak šest puta odigrali nerešeno i zato imaju zaostatak za vodećima, ali sve može veoma lako da se okrene, potrebna je samo jedna velika pobeda. Prilika je već protiv Zemuna, koji je pretrpeo već četiri poraza, ali uz to ima sedam trijumfa, bez nerešenog ishoda. U poslednjih pet kola, Zemunci su osvojili veoma solidnih 12 bodova i to ih je lansiralo na treće mesto.

Prošle sezone, na Karaburmi je bilo 1:1, dok je iz Zemuna odneo bodove OFK Beograd pobedom 3:1.

U subotu, 29. oktobra od 14:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na Youtube kanalu MerkurXtipa pratite derbi susret Srpske lige – grupa Beograd, između OFK Beograda i Zemuna.

 

 

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote će biti u ponudi na našem sajtu merkurxtip.rs, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Pratite naš Youtube kanal, uživajmo zajedno i slavimo sport.

MerkurXtip, uvek blizu!

 

BONUS VIDEO: