SLOBODA SILNA PROTIV SLOGE: Domaćinu važna tri boda za juriš na prvu poziciju!


IZVOR: Republika - 03.10.2022 | 08:46


Šesto kolo Gradske fudbalske lige Sremska Mitrovica donelo je tri meča sa po pet golova. Jedan od takvih bio je i susret Slobode i Sloge u Šašincima, a domaćin je slavio rezultatom 4:1.

Foto: Privatna arhiva
SLOBODA SILNA PROTIV SLOGE: Domaćinu važna tri boda za juriš na prvu poziciju!

Domaći sastav je od starta meča imao loptu u nogama, dok su gosti iz nepoznatog razloga meč počeli sa igračem manje. Brojčano nadmoćniji domaćini stižu do gola u 24. minutu, a strelac je bio Aleksandar Milanović. Do kraja prvog dela igre Borislav Ristanović trese mrežu Veselinovića i duplira prednost Slobode. Tim rezultatom se otišlo na veliki odmor.

 

U drugom poluvremenu nije bilo uzbuđenja sve do 80. minuta. Prvo je Milanović svojim drugim golom povećao prednost na 3:0. Samo minut kasnije Mirko Jerosimović je smanjio na 3:1. Ipak, već u sledećem napadu, rezervista Zmijanac svojim golom postavlja konačnih 4:1.

Ovom pobedom, ekipa Slobode je nastavila trku za prvo mesto i sada ima tri boda manje u odnosu na lidera. Sloga je pala za jedno mesto i sada se nalazi na petoj poziciji. Sastav iz Šašinaca u sedmom kolu očekuje teško gostovanje ekipi Bosut, dok Sloga očekuje težak ispit na domaćem terenu protiv lidera na tabeli.

Sloboda (Šašinci) - Sloga (Zasavica) 4:1 (2:0)

Sloboda: Ivanović, Mijatović, Topalović (od 46' Čanadžija), D. Ristanović, Manojlović (od 83' Tomić), Milanović (od 83' Jovičić), Solarević, Žegarac, B. Ristanović, Mijatović (od 59' Zmijanac), Savić.

Sloga: Veselinović, Galonić, Lukić, Vukojević, Urošević, Stanković, Jerosimović, Pavlović (od 72' Kukić), Vuga, Ilić.

BONUS VIDEO