HOROSKOP ZA PETAK 26. APRIL! Ovnovi - pravi je trenutak da sprovedete ideje u delo, Škorpije - pred vama je ljubavno iznenađenje!


IZVOR: Republika - 26.04.2024 | 00:01


Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA PETAK 26. APRIL! Ovnovi - pravi je trenutak da sprovedete ideje u delo, Škorpije - pred vama je ljubavno iznenađenje!

Ovnovi, veoma povoljan period za početak novog projekta. Sada je pravi trenutak da sprovedete ideje u delo. Blizanci, ključ uspeha u ovom periodu je u savršenoj organizaciji i poštovanju prioriteta. Prvo uradite ono što je najvažnije. Lavovi, očekuje vas početak nove poslovne saradnje s inostranstvom. Uspeh u umetnosti, prosveti i informatici. Vage, ovaj dan doneće vam značajan sastanak s nadređenima. Očekuju vas pohvale, priznanja i unapređenje u karijeri. Strelci, očekuje vas uspešan period ako se bave trgovinom, finansijama i uslužnim delatnostima. Finansijski uspeh. Vodolije, ključ uspeha u ovom periodu je dobra organizacija. U suprotnom, može se desiti da probijete krajnji rok i dobijete kritike.

Ribe, odnos s partnerom se stabilizuje i ulazi u harmoničan period. Zajednički izlet. Jarci, svi koji su u vezi ili braku mogu da očekuju turbulentan period. Mogući su nesporazumi i razlike u stavovima. Škorpije, pred vama je ljubavno iznenađenje koje može da se ispolji u vidu zbližavanja s osobom koju već poznajete. Device, slobodne danas očekuje sudbinski susret s osobom koja će se uklopiti u njihove standarde. Rakovi, slobodne očekuje nova veza s osobom koju poznaju duže vreme. Početak ozbiljne veze.

Što se zdravlja tiče, Bikovi će muku mučiti sa reumom, Ovnovi sa glavoboljom...

Vaš ceo dnevni horoskop pročitajte OVDE.

Bonus video