OVDE JE UBIJENA MALA DANKA! Jedan detalj u Banjskom polju slama srca! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Aleksandra GRUJIĆ - 05.04.2024 | 09:02


Juče su celu Srbiju zatekle crne vesti, nakon desetodnevne potrage za devojčicom iz Bora!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook
OVDE JE UBIJENA MALA DANKA! Jedan detalj u Banjskom polju slama srca! (FOTO, VIDEO)

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Nakon desetodnevne opsežne akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su uspeli da uhapsi S.J. (50) i D.D. (50), obojica iz Bora, zbog sumnje da su ubili devojčicu. Osumnjičeni su u potpunosti priznali izvršenje ovog zločina, saopštio je MUP juče.

Ekipa Republike danas je u Banjskom polju gde je poslednji put viđena mala Danka, a meštani su nam pokazali i ulicu u kojoj je dete ubijeno. POGLEDAJ GALERIJU

Posebno je potresno to što se u blizini mesta nalaze zapaljene sveće i cveće za malu Danku koja je tu monstruozno ubijena.

Policija i danas blokira put ka Banjskom polju, kao i obližnju deponiju, gde se sumnja da je telo devojčice.

Podsećamo, nakon što je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić juče objavio, pretražuje se i teren u selu Zlot, odakle je jedan od osumnjičenih za teško ubistvo, a gde se veruje da je prebačeno telo.

Pretraga se vrši i na još nekoliko lokacija, a, između ostalog pretražena je i kuća jednog od osumnjičenih, Srđana Jankovića u selu Luka.

Srđan Janković i Dejan Dragijević, inače radnici JKP "Vodovod", uhapšeni su juče ujutru, a prema informacijama koje je MUP podelio, oni su priznali i u potpunosti opisali zločin. Prema njihovom priznanju, devojčicu su udarili automobilom "Fijat panda", a potom je ugušili i telo bacili na deponiju.

Oni su zločin učinili kada su krenuli na radni zadatak, a policiji su izjavili da su bili pijani.

BONUS VIDEO