OTKRIVAMO! Čovek koji je do detalja opisao sva ubistva ŠKALJARACA likvidiran u Baru!


IZVOR: Republika/ T. J. - 27.02.2024 | 11:20


Neki smatraju da je sve to radio pod uticajem Kavačkog klana.

Foto: pixabay.com
OTKRIVAMO! Čovek koji je do detalja opisao sva ubistva ŠKALJARACA likvidiran u Baru!

Kako Republika saznaje čovek koji je lividiran jutros u Baru Edmon Mustafa govorio je pre ubistav o detaljima likvidacija Škaljaraca i to u emisiji "Sjenke", a tom prilikom njemu je bio sakriven identitet.

Kako se moglo čuti na snimku koji je emitovan na TV "E" iz Crne Gore on između ostalog pominje i ubistvo Šaranovića i Mrdaka. O svim ubistvima je pričao detaljno - ko je naručilac, ubica, ko je tražio "štek" stanove i sve ostale detalje. 

Bio je u klanu Alana Kožara, ali nakon smrti istog je izašao iz ovog klana i otkrio javno sve zločine. Neki smatraju da je sve to radio pod velikim uticajem Kavačkog klana.

Da podsetimo, jutros malo posle 9 časova, U centru Bara, ubijen je Edmond Mustafa, muškarac koji je dovođen u vezu sa škaljarskim kriminalnim klanom. Crnogorski mediji pišu da je nepoznata osoba, ispalila hice prema Mustafi koji se nalazio u blizini jedne banke.

Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita. Na licu mesta su brojne policijske snage i celo područje je pod blokadom, prenose Vijesti.

Nepoznati napadač, prema rečima očevidaca, pucao je na njega s motora u pokretu, a potom dao gas i pobegao. Ceo grad je pod policijskom blokadom, prikupljaju se tragovi i dokazi kako bi se identifikovao ubica - kaže izvor Kurira.

E. M. je od ranije poznat policiji. U poslednje vreme se dosta spekulisalo o tome da se okrenuo protiv Škaljaraca, te da protivničkom klanu odaje informacije.

- Istražitelji sumnjaju da je reč o nastavku sukoba kavačkog i škaljarskog klana koji je za 10 godina odneo preko 60 života. Međutim, još je rano da se isključi i mogućnost da je Edmond Mustafa ušao u sukob i sa svojim dojučerašnjim saradnicima - dodaje sagovornik Kurira.

BONUS VIDEO: