RAT KLANOVA NE JENJAVA! "TREBA SE POZABAVITI NJIME" : Novi detalji ubistva u Baru!


IZVOR: Republika/ T. J. - 27.02.2024 | 10:29


Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita.

Foto: youtube.com/Barinfo Tv
RAT KLANOVA NE JENJAVA! "TREBA SE POZABAVITI NJIME" : Novi detalji ubistva u Baru!

Malo posle 9 časova, U centru Bara, ubijen je Edmond Mustafa, muškarac koji je dovođen u vezu sa škaljarskim kriminalnim klanom. Crnogorski mediji pišu da je nepoznata osoba, ispalila hice prema Mustafi koji se nalazio u blizini jedne banke.

Nakon što je ispalio hice, napadač se udaljio motorom iz Ulice Maršala Tita. Na licu mesta su brojne policijske snage i celo područje je pod blokadom, prenose Vijesti.

- Nepoznati napadač, prema rečima očevidaca, pucao je na njega s motora u pokretu, a potom dao gas i pobegao. Ceo grad je pod policijskom blokadom, prikupljaju se tragovi i dokazi kako bi se identifikovao ubica - kaže izvor Kurira.

E. M. je od ranije poznat policiji. U poslednje vreme se dosta spekulisalo o tome da se okrenuo protiv Škaljaraca, te da protivničkom klanu odaje informacije.

- Istražitelji sumnjaju da je reč o nastavku sukoba kavačkog i škaljarskog klana koji je za 10 godina odneo preko 60 života. Međutim, još je rano da se isključi i mogućnost da je Edmond Mustafa ušao u sukob i sa svojim dojučerašnjim saradnicima - dodaje saogovornik Kurira.

Njega su 1. avgusta 2020. ga oteli i držali ga u štek stanu u Podgoričkom City kvartu.Tražili su od njega da terali ga da namesti 20 ubistava. Oteli su ga Kavački policajci Ljubo Milović i Petar Lazović.

Mustafa se pominje u u sumnjivim prepiskama Radoja Zvicera gde se govori kako "se treba pozabaviti njime"

Prepiske sa kriptovanog programa, jasno pokazuju da su razradili plan, prvobitno dogovorivši da prepadaju Mustafu.

U jednom od razgovora, Milović, koji je i inicijator otimanja škaljarca, predlaže da mu bace bombu na kuću, kako bi ga ubrzali.

Mustafa je prošle godine priveden zbog vožnje pod dejstvom narkotika. 

BONUS VIDEO: