"MILJANU KECMANOVIĆ HITNO POSLATI NA PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE": Sedela kod frizera pet sati, a majke ubijene dece SKAMENJENE


IZVOR: Republika/Ž.Š. - 02.02.2024 | 09:15


Majka Koste Kecmanović na suđenju se pojavila sa taze izvučenim svetlim pramenovima što je zgrozilo javnost i uključilo alarm da i sa njom "debelo " nešto nije u redu.

Foto: Branimir Brana Jovanovic
"MILJANU KECMANOVIĆ HITNO POSLATI NA PSIHIJATRIJSKO VEŠTAČENJE": Sedela kod frizera pet sati, a majke ubijene dece SKAMENJENE

Miljana Kecmanović pojavljivanjem u javnosti ove nedelje, pokrenula je lavinu negativnih komentara i ogorčenje javnosti prvenstveno zbog svog ponašanja, a onda i zbog fizičkog izgleda.

Na suđenje u Palati pravde dva dana zaredom ove nedelje, majka Koste Kecmanovića  je dolazila sređena kao da ide na poslovni stastanak, a ne kao da se sudi njoj i suprugu za zločin sina.Doterana, u suknji do kolena, sa dugačkim čizmama  i u kaputiću, sa sunčanim naočarima na očima, Miljana je sa licem potpuno prekrivenim puderom, izašla u javnost. Znala je da su sve oči uprte u nju, a hodala je kao da je diva. Za tu priliku ona je isfenirala kosu tako da su joj evidentno sveže urađeni pramenovi dolazili do izražaja i blistali na suncu. To su komentarisale i prijateljice porodice  jedne od žrtava Koste Kecmanovića. 

Što je zastrašujuće, majka ubice nije pokazala ni minimum uznemirenosti, a kamoli tuge, saosećanja i očaja zbog situacije u kojoj se nalazi čitava njena porodica. Pored fotografija devojčica i dečaka koje je njen sin ubio, a koje su u većem formatu uramili i doneli njihovi roditelji, Kecmanovićeva je prošla bez ikakve mimike na licu i  pored prizora i ožalošćenih ljudi prolazila je i ne osvrnuvši se ni na mah. 

- Ova žena nije normalna. Ona je monstrum. Luda je i bezobrzirna skroz kad je mogla kod frizera da sedi pet šest sati da joj rade prameove. To zahteva dug proces. Kao robot je. Kako može da bude toliko hladna i da dođe sa  sređenom frizurom pred očeve i majke ubijenih? Njeno dete je ubilo svu tu decu, a ona osim što kaže da nije kriva ako je njen DNK nađen na jednoj od čaura nađenih na mestu zločina pokazuje da je baš briga za žrtve. Majke ubijenih devojčica i dečaka Andrije su postale kao senke od tuge. Ni na kraj pameti im nije kako će da izgledaju i da bi trenbalo da imaju sređenu frizuru. Miljanu je neophodno veštačiti kao i Kostu - ispričala je zgrožena K. B. koju je strahoviito ražalostilo to kada je videla kako se u utorak majka Eme Kobiljski slomila ispred sudnice. 

- Emina majka NIna je konstantno prežutela u licu i stalno je na ivici da padne. Žmuri od nemoći i tuge koja se čita u njenim kao i u očima svih roditelja ubijene dece - rekla je sagovornica Republike. 

POGLEDAJ GALERIJU

Bucmasta žena okruglog lica za devet meseci koliko je prošlo od 3. maja kada je njen sin ubio devetoro dece i školskog čuvara, a ranio nastavnicu istorije i petoro drugara iz odeljenja, nije uopšte izgubila na kilaži. Dok su se roditelji ubijene dece i sestre školskog čuvara "prepolovile" od ogromne tuge i bola, majka ubice očigledno nema problem sa apetitom. 

Na njenu želju za hranom ne utiče ni činjenica da joj je muž, Vladimir Kecmanović smršao do neprepoznatljivosti, kompletno osedeo i počeo da se trese, usled preispitivanja i očaja zbog zločina sina, koji je od dana masakra smešten na neuro- psihijatriji za decu gde se veštači, a njegov otac odveden u pritvor zbog toga što je sinu kojeg je učio da puca omogućio da uzme oružje i pobije decu i školskog čuvara, i da puca dok nije potukao svoj ceo razred.  

BONUS VIDEO