Ostali ljubimci

POSLE 6 DANA IŠLA DA POKUPI OSUŠENI VEŠ NA TERASI I ZATEKLA OVAJ PRIZOR: Presladak video male porodice koja se uselila među njene stvari oduševio je sve!

Jedna mama ptica je napravila gnezdo za svoja jaja.

16.05.2024 11:52

POSLE 6 DANA IŠLA DA POKUPI OSUŠENI VEŠ NA TERASI I ZATEKLA OVAJ PRIZOR: Presladak video male porodice koja se uselila među njene stvari oduševio je sve!
Printscreen/https://www.tiktok.com/@travelmate_13

Sušenje odeće je poseban izazov za domaćice kada žive negde gde preovlađuje vlažna klima zbog čega odeća na žici zna da "čeka" i nekoliko dana da bi se osušila. Oni koji žive u toplijim krajevima nemaju takvih muka, jer u takvim predelima ona se osuši za pola dana, posebno ako živite u Dubaiju gde su temeparture skoro pa tropske.

Ipak, ako ste van svog doma, recimo na nekom putovanju, logično je da će odeća na terasi da stoji duže vreme.

Iako možda nemate nikoga u blizini ko bi umesto vas pokupio veš u slučaju da padne kiša ili da se on jednostavno ne presuši i požuti od jakog sunca, neki na taj način pronalaze rešenje za sebe i za svoj recimo dom.

pexels.com

Sušenje odeće nekada zahteva veliko strpljenje zbog lošeg vremena, a nekada prosto zaboravimo na veš

 

Tako je u simpatičnom snimku koji se pojavio na TikToku, jedna ptica napravila svoje gnezdo baš iznad odeće koja je visila na vešalicama na jednoj žici i koja se kako je autorka snimka otkrila sušila skoro pa nedelju dana.

Ne zna se da li je razlog bila njena zaboravnost ili je bila odsutna od kuće, ključno je da se ptica ugnezdila na tom mestu i da je bezbrižno boravila u njemu dok je devojka iskoristila priliku da ovekoveči ovaj nesvakidašnji trenutak.

Korisnici ove mreže su bili oduševljeni ovom prelepom scenom rekavši devojci da je iskusila nešto neverovatno i da se nadaju da će o ptici brinuti kako treba.

 

@travelmate_13 This is what happened after drying clothes on the terrace for 6 days 😂😂😂#dubai #trending #birds #nest ♬ Laughing - Gianluca Marino

 

- Kako si ostavila odeću čak šest dana, napolju na terasi?

- To je sada njena odeća.

- Jadna mama. Preslatko....brini se o njoj molim te.

- Ovo je zaista neočekivano. Predivna priroda.

- Čula sam da ako ptica sagradi gnezdo na tvom mestu to je znak da će te pratiti sreća i blagostanje - bili su neki od komentara.

Ljude je interesovalo šta se zapravo dogodilo i zbog čega je vlasnica tako dugo ostavila odeću na terasi što je prouzrokovalo ovu nesvakidašnju scenu. Ona je otkrila da je zapravo bila zauzeta poslom i da nije stigla da se bavi vešom koji je ptici poslužio kao podloga za novi dom. Neki su se našalili sa devojkom poručivši joj da je ovo znak da je vreme za novu odeću.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)