Zanimljivosti

JELENA ĐOKOVIĆ ZABLISTALA U SVOM PUNOM SJAJU: Ova haljina je šik, a nigde ne steže - poželećete da je imate u svom ormanu! (FOTO)

Supruga najboljeg tenisera sveta mamila je uzdahe u prefinjenoj i jednostavnoj kombinaciji.

16.05.2024 12:56

JELENA ĐOKOVIĆ ZABLISTALA U SVOM PUNOM SJAJU: Ova haljina je šik, a nigde ne steže - poželećete da je imate u svom ormanu! (FOTO)
ATA images

Jelena Đoković je neko ko voli da eksperimentiše sa stilovima a da joj sve uvek dobro stoji. Iako smo je često viđali u opuštenim i neformalnim izdanjima, nije nepoznato da supruga Novaka Đokovića zna da se pojavi u najelegantnijim izdanjima i da sve ostavi bez teksta.

Skoro smo je videli na izboru za najboljeg tenisera godine kada se pojavila u prelepoj haljini u kojoj je izgledala glamurozno, ostavljajući bez daha prisutne. Mnogi su pohvalili njeno izdanje rekavši da je plenila svojom pojavom i da izgleda baš kako treba da izgleda supruga najboljeg tenisera na planeti.

Ipak, nije se sve završilo na tome i ona ovih dana samo niže svoje prave modne hitove. 

ATA images

Jelena voli da iskaže svoju sofisticiranost i ženstvenost kroz svoje odevne kombinacije koje posebno bira

Elegancija i prefinjenost odlično idu uz nju a ona je to još jednom dokazala pojavivši se na  konferenciji  fondacije Novak Đoković organizovanoj i posvećenoj tinejdžerima, koja je okupila mnoga eminentna imena. 

Jelena je za tu priliku odabrala midi teget haljinu sa prorezom sa strane upotpunivši je kraćim sakoom u istoj boji.

ATA images

Jelena Đoković blista

Sve je to zaokružila prelepim salonkama u sivoj boji i svedenom punđom. Kao i uvek, odlučila se za svedeni make up u prirodnom tonu. Stajling je upotpunila svedenom lepom ogrlicom koja je krasila njen vrat.

 

Fotografiju sa Jelenom  je na svom Instagram profilu podelila Irena Orlović, psihoterapeut i edukator koja je kako kaže u objavi imala tu čast da se pojavi kao predavač na ovoj konferenciji.

- Svi smo svesni koliko oni ulažu u rani razvoj a sada i podršku tinejdžerima te koliko pomno biraju s kim će surađivati. Ponosna sam što su odabrali nas u Harfi i mene osbno kao predavača. Treba samo raditi dobre stvari i biti strpljiv. Dobro se uvek dobrim vrati - navela je psihoterapeutkinja u opisu fotografije. 

Jelena Đoković je poslednjih godina dosta angažovana u podizanju svesti o mentalno zdravlju i roditeljstvu, pa je tako konferencija "Roditeljske perspektive: Osećanja i jasne granice" na kojoj su govorili vrhunski stručnjaci iz ovih oblasti, samo jedan u nizu uspešnih događaja u njenoj organizaciji. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)