DETE (12) PALO SA TERASE: Užas na Novom Beogradu!


IZVOR: Republika/A.K.G. - 16.12.2023 | 08:48


Još uvek nisu poznate okolnosti usled kojih je došlo do toga da dvanaestogodišnjak padne sa terase

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
DETE (12) PALO SA TERASE: Užas na Novom Beogradu!

Jeziva nesreća dogodila se sinoć oko ponoći, kada je na Novom Beogradu, u A bloku, dete staro 12 godina palo sa terase.

Kako je objavljeno na društvenoj mreži "moj_beo_grad_", sumnja se da je dete nastradalo.

Foto: instagram.com/moj_beo_grad/printscreen

 

Još uvek nije poznato kako je do tragedije došlo.

Podsetimo, sedamnaestomesečna devojčica K. M. poginula je pre tačno dve godine u decembru, kada je pala sa drugog sprata u centru Kraljeva. Ona je nažalost, preminula od zadobijenih povreda u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu.

Beba je u Kragujevac prevezena iz Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu, gde su joj neposredno nakon nesreće dijagnostikovani višestruki prelomi i teške povrede lobanje i unutrašnja krvarenja. Ona je u ovu uglednu zdravstvenu ustanovu primljena bez svesti i u teškom stanju, odmah je intubirana, ali uprkos ogromnim, dvodnevnim naporima lekara Urgentnog centra kragujevačkog UKC da joj spasu život, devojčica je, nažalost, podlegla povredama.

Prema priči komšija, nesrećna devojčica je u momentu nesreće u stanu bila sa svojom mladom majkom M. M. koja je, kako se pretpostavlja, u tom trenutku obavljala kućne poslove.

- Taj prizor devojčice kako pada sa drugog sprata i potom leži u lokvi krvi na trotoaru neću moći da izbrišem iz pamćenja. Stajao sam sa druge strane ulice, a bilo je još dosta prolaznika, uobičajeno za radni dan. Neko od njih je pozvao Hitnu pomoć, a ubrzo je pristigla i policija - kratko je rekao jedan od komšija.

BONUS VIDEO