VOLIMO TE BESKRAJNO, LJUBAV JE JAČA OD SMRTI: Oglasila se porodica Strahinje koji je raznet bombom pred devojkom na Novom Beogradu!


IZVOR: Republika - 13.09.2023 | 20:04


Ubica je i nakon tri godine u bekstvu i uspešno izmiče policiji.

Foto: ST/D. KADIĆ, Tanjug, Printscreen
VOLIMO TE BESKRAJNO, LJUBAV JE JAČA OD SMRTI: Oglasila se porodica Strahinje koji je raznet bombom pred devojkom na Novom Beogradu!

Beograđanin koji je bio blizak kavačkom klanu Strahinja Stojanović (30), ubijen je pre tri godine na Novom Beogradu, u eksploziji bombe koja je bila postavljena ispod njegovog "BMW-a".

Na godišnjicu njegove smrti oglasila se i Strahinjina porodica, koja mu je u čituljama odala pomen.

- Ti ćeš uvek biti u našem svemu. Ljubav je jača od smrti. Volimo te beskrajno - piše u čitulji koju su potpisali njegova majka, brat, Daca, Strahinja i Anđelija.

Takođe, povodom godišnjice, oglasili su se i njegovi prijatelji Banče, Vuki, Trivić i Magistar, a u kojoj pišu da im Strahinja nedostaje puno, te da ga s ponosom čuvaju u njihovim srcima i mislima.

Inače, u automobilu sa Strahinjom, kobnog dana nalazila se i njegova devojka, Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48), koja se odmah nakon ubistva na društvenim mrežama oprostila od Stojanovića, svakodnevno kači njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/soniasuarezgmz

 

Sonja na Instagramu svoje slike i snimke sa bivšim dečkom, stalno deli sa svojih 30.000 pratilaca. 

- Kako je lepo misliti da si ovde pored mene - stihovi su pesme koju je Kolumbijka objavila, nakon čega su se nizali mnogobrojni komentari.

- Zauvek je u našim srcima - jedan je od brojnih komentara koje ostavljaju prijatelji i porodica lepe Kolumbijke.

Bomba bila podmetnuta ispod njegovog sedišta

Podsetimo, smrtonosna bomba koja je bila podmetnuta ispod vozačevog sedišta, je aktivirana 13. septembra 2020. godine u Ulici Omladinskih brigada. 

Mnogobrojni svedoci eksplozije ostali su šokirani i ispričali su da su mislili da zidovi oko njih padaju dok nisu shvatili šta se dogodilo. Nakon toga ugledali su raznet BMW na kolovozu, a onda su čuli i ženu kako vrišti i nekoga doziva.

Iako motiv nikada nije saopšten, od početka se spekulisalo da je Stojanović još jedna u nizu žrtava krvavog obračuna škaljarskog i kavačkog klana, a da sukob datira još od ubistva advokata Ognjanovića. Kao nalogodavci ubistva Stojanovića u medijima su se pojavljivali Filip Korać i Luka Bojović, ali je to ostalo samo na spekulacijama.

BONUS VIDEO