MUŠKARAC HITNO OPERISAN, I DALJE ŽIVONO UGROŽEN: Oglasili se iz UKC Niš nakon nesreće kod Brestovca, žena poginula, dvoje dece povređeno!


IZVOR: Republika - 13.09.2023 | 11:16


Muškarac povređen u nesreći kod Brestovca je i dalje u teškom stanju i lekar UKC Niš se aktivno bore za njegov život.

Foto: youtube.com/Belle amie
MUŠKARAC HITNO OPERISAN, I DALJE ŽIVONO UGROŽEN: Oglasili se iz UKC Niš nakon nesreće kod Brestovca, žena poginula, dvoje dece povređeno!

Mađarski državljanin M. P. L. (43), koji je, pre dva dana, automobilom marke "kia" sleteo sa auto-puta Niš - Leskovac kod Brestovca, nalazi se u teškom, životno ugrožavajućem stanju.

Kako se saznaje, on je hitno operisan u UKC Niš, a lekari se i dalje bore za njegov život.

U nesreći je stradala njegova supruga, a dvoje dece je povređeno.

Oba povređena deteta, a reč je o devojčicama bliznakinjama starim 19 meseci, hospitalizovana su na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš.

- Nakon urađene kompletne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđeno je da je jedna od pacijentkinja imala povredu - posekotinu jezika, koja je odmah hirurški sanirana od strane maksilofacijalnih hirurga, kao i prelom desne nadlaktice, koji je trenutno, prema rečima lekara, konzervativno saniran. Kada je reč o drugoj pacijentkinji, ona sem ugruvanosti, nema povreda. Obe pacijentkinje, hospitalizovane su na odeljenju Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš - naveli su iz UKC Niš.

BONUS VIDEO