MILANOVOG DŽELATA ČUVAJU KLANOVI OD POLICIJE?! Zemunac krio MRAČNU TAJNU koja ga je koštala života - prijateljstvo sa OVIM čovekom ga je približilo ŠKALJARCIMA!


IZVOR: Republika - 29.06.2023 | 10:45


Jorović je od ranije poznat policiji.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Društvene mreže
MILANOVOG DŽELATA ČUVAJU KLANOVI OD POLICIJE?! Zemunac krio MRAČNU TAJNU koja ga je koštala života - prijateljstvo sa OVIM čovekom ga je približilo ŠKALJARCIMA!

Milan Jorović (30) iz Beograda ubijen je prošle srede u Zemunu ispred kuće u kojoj živi.

Policija češlja Beograd jer sumnja da se osumnjičeni za likvidaciju upravo ovde i krije.

- Kamere su ubicu na motoru snimile već ispred teretane u kojoj je Jorović trenirao. Na sebi je imao kacigu, tamnu jaknu, a na leđima torbu poznatog dostavljača hrane. Čim je Jorović seo u "mercedes", ubica je počeo da ga prati. Sačekao je da se parkira ispred kuće, a zatim mu sa razdaljine od pet metara ispalio 9 hitaca. Kamera je snimila i trenutka kada mu je prišao i "overio ga" - objašnjavaju.

Sledeća kamera uhvatila je ubicu kako, nakon zločina, skreće u jednu perionicu. Nakon toga mu se gubi trag.

Sumnja se da je likvidacija do najsitnijih detalja planira i da se osumnjičeni krije u jednom od "štek stanova".

Prijateljstvo sa Hemijom

Postoji mogućnost da atentatora neko blizak klanovima štiti i drži van domašaja policije. 

Ubijeni je bio prijatelj i sa Nemanjom Bojovićem Hemijom, koji je svojevremeno označen kao vođa "novog zemunskog klana" koji je osuđivan zbog pokušaja ubistva, reketiranja i trgovine drogom. Prema nekim informacijama Hemija je blizak sa zloglasnim "škaljarskim klanom", upravo zbog ovoga se i proverava da li je Milan svojim druženjem sa Hemijom postao meta - dodaje se. 

Inače Nemanja Bojović Hemija je i vođa navijačke grupe "Zabranjeni" Fudbalskog kluba Partizan, koji je sredinom januara ranjen ispred kuće svoje majke u Zemunu, a samo mesec i po dana kasnije je bačena bomba ispred njegove kuće. 

Jorović je od ranije poznat policiji.

Istraga vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

BONUS VIDEO