CRNOGORSKA POLICIJA POMAGALA KAVČANIMA U PRIPREMANJU PLANA ZA UBISTVO VUČIĆA! Detalje krili do poslednjeg momenta, snajper iz Loznice bio spreman za predsednika Srbije!


IZVOR: Adelarda POPOVIĆ - 23.12.2022 | 16:51


Sudjenje monstruoznom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića održava se danas poslednji put u ovoj godini, a ispitivanje svedoka okrivljenog Srđana Lalića nastavlja drugookrivljeni Miljković sa nadimkom Mesar.

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug
CRNOGORSKA POLICIJA POMAGALA KAVČANIMA U PRIPREMANJU PLANA ZA UBISTVO VUČIĆA! Detalje krili do poslednjeg momenta, snajper iz Loznice bio spreman za predsednika Srbije!

Posle njega Srđana Lalića će ispitivati drugi okrivljeni članovi klana. Inače, ovo je deveti dan da je Lalić za govornicom, odakle svedoči o nezapamćenim zverstvima u kojima su učestvovali optuženi u ovom slučaju. 

Vladimir Petrović branilac Marka Miljkovića postavlja Srđanu Laliću pitanja o isporukama kokaina Radoju Zviceru i načinu slanja novca u obrnutom smeru.

Sudija i tužilac reaguju, kao i Lalić, da je odgovorio na sva ta pitanja. 

Petrović se pita javno: Ne znam sudija šta da radim sada. Kako misliš da radim ja svoj posao?

Posle kraće rasprave sa sudijom Petrović traži njeno izuzeće, kao i kompletnog veća, ali Veljko Belivuk i Marko Miljković signaliziraju da to ne radi. Petrović to predočava sudu, ali sudija traži izjašnjenje vođa klana u vezi sa tim. Miljković potom kaže da Petrović odustaje od zahteva. Njegov branilac nastavlja da pita svedoka okrivljenog:  

- Da li poznajete Zvicera?

Lalić: Svojim očima ga nisam video, ali ga jako dobro poznajem iz komunikacije. 

Advokat: Kako ste dogovorili isporuke od pet do petnaest kilograma sa Zvicerom?

Lalić: Kako sam više puta rekao. Nemojte da ponavljam.

Advokat: Ko su ljudi iz državnih struktura koji je trebalo da pomognu klanu u destabilizaciji političke situacije u Srbiji i svrgavanje vlasti?

Lalić: Pripadnici crnogorske službe koji su na slikama sa Veljkom i Markom. A ja sam od Veljka i Marka saznao da će im oni logistički pomoći oko destabilizacije i sklanjanja vlasti. Navijači nisu mogli da vode tu akciju. A delovalo se i na instagramu na jednom profilu gde su objavljivane prepravljene fotografije Aleksandra Vučića i Irene Vujović na primer. Navijači su za dva sata mogli da se organizuju i njih 300 je moglo i bilo u stanju da napravi ozbiljan haos. 

(Lalić ovde verovatno misli na Petra Lazovića - bivšeg crnogorskog policajca, navodnog pripadnika kavačkog klana, koji se sumnjiči da je bio doušnik Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana koji se nalazi na crvenoj Interpol poternici i koji želi da se brani sa slobode, a nedavno je ponudio višemilionsko jemstvo)

Advokat: Da li je bilo koji korak u pokušaju atenta na Vučića izvršen?

Lalić: Svi ti detalji je trebalo da se kriju do zadnjeg momenta i od mene, da ne bi procurelo. Mislim da je snajperom iz Loznice trebalo da bude ubijen Vučić.

BONUS VIDEO: