OVO SU VILE I LUKSUZNA ZDANJA LAZOVIĆA I KATNIĆA: Uhapšeni funkcioneri se baškarili u bazenima! (VIDEO)

Autor:

Hronika

17.04.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužilaštvo kao spornu okolnost spominje i dozvolu ulaska navodnih saradnika „kavačkog klana" Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Crnu Goru.

OVO SU VILE I LUKSUZNA ZDANJA LAZOVIĆA I KATNIĆA: Uhapšeni funkcioneri se baškarili u bazenima! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović i bivši glavni specijalni tužilac Crne Gore Milivoje Katnić uhapšeni su po nalogu Specijalnog Državnog Tužilaštva, a na teret im se stavlja stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja. 

Dvojici nekada dominantnih ličnosti crnogorskog pravosuđa i policije, lisice na ruke stavljene su rano u zoru 15. aprila, a nakon njihovog hapšenja, osvanuo je i snimak na društvenoj mreži TikTok, na kojoj je prikazana imovina i raskoš koji poseduju.

Od luksuznih vila sa bazenima i čitavim izdvojenim kompleksima, pa sve do kamenih zdanja i podruma pića prikazani su u jednom video-zapisu, koji je objavljen na zvaničnom sajtu sudovi.me.

Podsetimo, Lazovićev advokat Zoran Piperović je naveo da u ovoj istrazi tužilaštvo kao spornu okolnost spominje i dozvolu ulaska navodnih saradnika „kavačkog klana" Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u Crnu Goru.

Prema rečima advokata, za ovako nešto nije bilo osnova i ništa ilegano i nedozvoljeno nije pronađeno u objektima koji su u vlasništvu Lazovića, a koji su juče pretresani. Piperović je objasnio da SDT Lazoviću na teret stavlja stvaranje kriminalne organizacije i dva krivična dela zloupotreba službenog položaja.

Tužilaštvo je Katnića označilo kao člana te navodne kriminalne grupe. Advokat Stefan Jovanović pohvalio je potez vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića, koji je juče ukazao da političari izjavama povodom hapšenja ne treba da stvaraju utisak kao da tužilaštvo nije nezavisno.

Lazović se već duže vremena dovodi u vezu sa skidanjem zabrane ulaska u Crnu Goru Miljkoviću i Belivuku, što je on demantovao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading