"ČALETOVOM SINU" OPET ODUZET AUTOMOBIL! Nikolu Keljanovića policaja uhvatila kako vozi "mečku" bez tablica i sa ovakvim farovima! (FOTO)


IZVOR: Republika - 08.02.2022 | 09:52


Nikoli Keljanoviću koji je poznat po bahatoj vožnji, juče je oduzet automobil marke “mercedes”.

Foto: printskrin
"ČALETOVOM SINU" OPET ODUZET AUTOMOBIL! Nikolu Keljanovića policaja uhvatila kako vozi "mečku" bez tablica i sa ovakvim farovima! (FOTO)

Njega je policija zaustavila na Novom Beogradu oko 14 časova. Vozilo je zbog određenih sumnji upućeno na tehnički pregled, a ispostavilo se da automobil nije ispravan – nije bilo prednjih tablica i farovi su bili ljubičaste boje.

 

Zbog ovoga je automobil zadržan u policijskoj stanici.

 

Keljanoviću su u februaru prošle godine oduzeli dva automobila zlatni Porše i džip porše “kajen”, koja su mu nakon nekoliko meseci vratili. “Ćaletov sin” često snima dok vozi i krši zakon, a očigledno to radi namerno i iz zabave bez obzira na posledice koje mogu uslediti.

Na svom Instragramu redovno objavljuje fotografije svog luksuznog života i skupih automobila, a na Jutjubu se mogu mogu videti njegovi silni snimci divljanja – bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera time što ide direktno ka njima, pa naglo skrene, novcem u kolima.

Inače, džip porše “kajen” zaustavljen je prošle godine zbog sumnje da je naknadno prepravljeno prednje vetrobransko staklo, te upućeno na vanredni tehnički pregled i policijske provere nakon čega mu je oduzeto.

Policija je vlasnika zlatnog Poršea zaustavila i početkom februara prpošle godine u Zemunu, gde je i oduzela tablice i vozilo.