Kija u vezi sa Vukom Mobom!

Autor:

Zadruga

23.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge" Kristina Kija Kockar po izlasku iz rijalitija potpisala je papire za razvod od Slobodana Radanovića, a za medije je više puta izjavila da joj se niko ne udvara. Kako saznajemo, Kristina ipak nije dugo sedela skrštenih ruku, već je osvojila repera Vuka Moba, koji je bio zauzet momak.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Kija Kockar

Naime, izvor Srpskog telegrafa navodi da se Kockareva i Vuk Mob viđaju već neko vreme, a sve je počelo kada su se upoznali u klubu u Dizeldorfu.

Biljana: Istina je da smo raskinuli. Pitajte gospođu Kristinu i Vuka šta su radili

- Vuk je bio u ozbiljnoj vezi, verio je svoju devojku Biljanu pre godinu dana. Ona ga je lično molila da podrži Kiju zato što je saosećala s njom kroz rijaliti i zato joj je Vuk Mob putem medija ponudio da bude u njegovom spotu kad izađe iz "Zadruge". Nedugo nakon Kijinog izlaska iz rijalitija upoznali su se u klubu gde je Vuk nastupao, a on je prećutao verenici da je upoznao Kristinu. Kija je tada zapratila Vukovu verenicu na Instagramu. Dva sata kasnije ju je otpratila i tada je verenica počela da sumnja da se nešto događa - priča izvor blizak reperu i nastavlja:

 

Peace,love and gang bebo! ??️

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob) on May 5, 2018 at 2:52pm PDT

Kako dalje saznajemo, Kija i Vuk viđaju se u tajnosti, dok njen razvod od Slobe Radanovića ne bude konačan, da je narod ne bi osudio jer je i sama bila prevarena, a sada je uradila isto Vukovoj, sada već bivšoj, verenici.

Kontaktirali smo sa Vukovom doskorašnjom verenicom Biljanom Savić, a ona nam je potvrdila navode izvora.

- Istina je, raskinuli smo, ali ništa više od toga ne želim da komentarišem. Pozovite gospođu Kristinu i Vuka, pa neka vam oni objasne šta su radili - rekla je Savićeva za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
cica

23.07.2018 05:51

Toliko o vasoj mrvici Kiji! Mutna ko’ mutna Marica..

Odgovori 15 36
Djoka

23.07.2018 08:15

@cica - Ako je Telegraf onda je sigurno laz novinara Milana Milosevica. On je nenadmasan u mastanju. Mozda je Vuk Mob dobar covek, ali ne ide uz Kiju. Razlika prevelika.

Odgovori 26 4
Joka

23.07.2018 07:30

Kija nije mogla da uradi isto sto se njoj desilo jer Vuk nije ozenjen covek!

Odgovori 41 8
buba

23.07.2018 08:50

@Joka - Ali je ona udata... Voli da istakne moj muž, pa kako njemu kaže da ne može ništa dok se ne razvede, valjda i za nuu važe ista pravila.

Odgovori 15 31