IZDALA KIJU?! Ana Korać u SLOBINOM SPOTU SVIRA VIOLINU!

Autor:

Zadruga

18.07.2018

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Korać, jedna od najlepših devojaka u Zadruzi, po mišljenju mnogih, otkako je izašla iz rijalitija postala je najtraženiji model za spotove poznatih pevača u Srbiji.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ana Korać

Tako i Sloba Radanović, koji je sa Anom učestvovao u istom rijalitiju, sada je odlučio da baš ova zanosna brineta ulepša njegov spot za novu pesmu. Ana je ponosno najavila ovaj spot, a kako će sve izgledati saznaćemo uskoro.

 

Uskoro novi spot! ?????☄?? @sampanjactatica

A post shared by ?Ana Korać?Pravi profil ❤ (@ana_korac) on Jul 18, 2018 at 7:16am PDT

 

Pričalo se da se Sloba i Ana Korać međusobno simpatišu, a sada su tu sumnju i te kako pojačali. Jedno je sigurno, kadrovi ovog spota biće veoma interesantni publici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
cica

18.07.2018 16:25

Ova devojka je sluzila da “tera inat” devojkama koje su zaljubljene u odredjene momke. Tako i sad, dobila direktivu od Kije da tera inat, ne sluteci da je Sloba proslost za Lunu..

Stefan

18.07.2018 19:35

Luna je Slobu prcrtala.nema ga. za njom je odlepio jedan naš ponati ostvaren sportist i progaja je u tom sislu što želi daje upčozna prko zajedničkih prijatlja. Medutim, Lun je zaledila srca i za sada,, je zaledjenakrlaica.idećemodokle....Ceo grdi svi njgovi prijatelji pričaju o tome.... Au... Slobo... ko bi verovao.....da si igrač a violini..