Verio se Toma Panić!

Autor:

Zadruga

08.06.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku pažnju u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima "Zadruga" privukla je i ljubavna romansa otpočeta pred kamerama između Mine Vrbaški i Tomislava Panića. Iako su delovali kao srećan par, njihova veza pukla je ubrzo nakon Tominog napuštanja Bele kuće.

 

A post shared by Toma Panic (@tomapanicofficial) on May 17, 2018 at 6:30am PDT

Mina i Toma odlučili su da definitvno stave tačku na ljubavnu romansu, a o tome su pričali i u emisiji ''Amidži šou'' nakon što je ona napustila rijaliti.

Međutim, čini se da Toma nije gubio vreme, pa je sada sudeći po fotografijama na društvenoj mreži Instagram već našao ženu svog života, koju je i verio!

Foto: printscreen/instagram
Tomina verenica

Naime, Panić je na svom profilu Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako drži za ruku atraktivnu crnku, a na njenoj ruci sija prsten. Po svemu sudeći, maneken iz Svilajnca je želeo da do ovog svečanog čina dođe na jednom romantičnom mestu, pa je svoju izabranicu zaprosio na Srebrnom jezeru.

Foto: printscreen/instagram
Toma sa verenicom na Srebrnom jezeru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading