KRVNIČKI SE POSVAĐALI: Sloba PSOVAO Anabelu!

Autor:

Zadruga

08.06.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video u kom se jasno čuje kako Sloba Radanović svojoj, i dalje zakonitoj ženi, Kristini Kockar godvori da je voli sinoć je doveo Lunu Đogani do nervnog sloma i svađe s pevačem.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Započeli svađu pred Andrijanom i Đeksonom... Luna i Sloba

Oni su i danas nastavili sa "teškim rečima", a sve je počelo ispred sobe za izolaciju dok su sa njima sedeli Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson:

-Rekao mi je Milan da mu je Kristina rekla da si ti njoj u hotelu pričao da je ovo sa mnom bio samo s*ks. Ne verujem ja nikome ništa. Ne mislim da si to rekao ali to nije daleko od istine. Ljubav ne postoji, to sam sigurna, sa tvoje strane, sa moje postoji. Ono što imaš sa mnom to je ljubav. Svako se vraća onome što želi - ispričala je Luna.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i danas plakala

Nakon ovoga, Sloba ju je optužio da ona veruje više drugima nego njemu:

- Veruj im svima, nadam se da si me lepo ispljuvala sa njima. Pošto veruješ u sve, veruj im i to. Da, bio sam fejk. Znam ja da ti mene bockaš tako. Ja sigurno ne želim da se vraćam onome što sam imao.

Luna kao da ga nije slušala, pa je ironično govorila o Kijinom i njegovom braku:

- Imao si divnu osobu pored sebe koja ti je davala savete. Gadno mi je kad vidim da pljuješ po nečemu a bilo ti je lepo. Ne vidim koji je problem postojao u tvom braku. Samo ti je s*ks falio. Ali vratiće se i to, veruj mi. Skine se gola, malo je gledaš i poželećeš da je kr*sneš. Možeš da zamisliš da sam ja, pa je onda k*eši kao da imaš mene.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ni Andrijana nije mogla da je uteši... Luna u suzama

Ovo je razbesnelo Slobu, pa je počeo da vređa svoju bivšu devojku:

- Ti si mentol. Hoćeš da budeš bezobrazna sad? Vidim da ti ne prija moje društvo.

Sloba je nastavio da kritikuje Lunu, te joj je u jednom trenutku prebacio da nje boli muški polni organ:

- Ja nemam penis, valjda si video dok si me... To je sažaljenje, rekao je da hoće to da uradi bezbolno da me ne povredi - rekla je Luna.

- Prekini više. Začepi. Ti si neuračunljiva u ovakvim situacijama. Samo razmišljaš crno - urlao je pevač.

Nakon ovoga, Radanović je napustio svoju devojku kao i Andrijanu i Đeksona koji su sedeli sa njom, i uputio se ka Beloj kući.

- Vratila su mu se osećanja prema gospođici. Ja sam kriva što se sve ovo desilo, ja sam ga terala da se miri sa ženom, da se tamo žvali iza škode. Ti i ja nikad nismo postojali. Njen ćale je zagrlio, a moja mama ga nije zagrlila - vikala je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Psovao joj i majku na kraju... Luna i Sloba

A onda je Radanović uputio ružne reči i na račun njene majke:

- Marš! Tvoja mama... Marš u pi*ku materinu, j*bem li ti mamu, klošarko jedna - psovao je Sloba dok je odlazio.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Tekst potpisa

- Neću ja da budem sa njegovim matorcima, hoću sa njim da budem bre. Neću ja da budem sa Draginjom i Dušanom koji mene vole. Teraj se bra u ku*ac. Boli me du*e, neću da ga vidim više u životu, lažov jedan. Ja u životu nisam videla da neko toliko laže. Ja sam sebe napravila ljubavnicom, ponizila sebe i svoju porodicu, zbog koga? Zbog ku*tona! Da je bar bilo vredno - rekla je Đoganijeva razočarano.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maja

08.06.2018 20:46

Anabela pita za kada, da bi se pripremila.

Blanka

08.06.2018 20:48

Evo sad mi Anabela javila da se raduje.

Odgovori 11 1
Nickname

09.06.2018 20:52

Anabela mi se smucila. Samo je srozala Lunu. Kad se setim kako je aplaudirala uzivo u studiju, kad je Kija povracala, a posle par dana je docekala da se to desi i Luni, ali se nije oglasavala. Ne treba voditi ratove svoje dece, ako su punoletni.