Miki opleo po Čolaku: Bane je debil i majmun!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić izneo je iskreno mišljenje o Banetu Čolaku, koga je počastio salvom uvreda.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miki Đuričić

Dok je sedeo sa novinarom Milanom Miloševićem i Markom Miljkovićem, on je otvorio dušu i bez dlake na jeziku priznao šta misli o dojučerašnjem najboljem drugu u rijalitiju:

- Nešto sam razmišljao o ovom slučaju "Čolak, Nadežda i ja". Vraćao sam film i došao sam do zaključka. Čolak je u jednom trenutku rekao Nadeždi da će staviti na Instagram: "Oprostite mi moju ružnu prošlost". Nadežda ima talenat, ja sam seoska baraba, a Čolak je čovek koji ne zna koji broj patika nosi. Njemu su taman patike od 42 i Borine od 45. Jedino ko može da okači "oprostite mi moju ružnu prošlost" je Nadežda i da stavi moju i Banetovu sliku. Čovek je bez talenta, bez harizme.

Šta reći o čoveku?! Ovaj gospodin je diletant, nema talenat, Nadežda ima. Vidi, ona je talenat, jeste i budala, ali to je njena stvar! On nema ništa! Majmun

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink

- Gospodin glumi mangupa. Čovek nosi patike 42, kaže taman su mu. Ja mu dam 45 i za njih kaže da su taman. Šta reći o čoveku?! Ovaj gospodin je diletant, nema talenat, Nadežda ima. Vidi, ona je talenat, jeste i budala, ali to je njena stvar! On nema ništa! Majmun! Ja krenuo da pišam i rekao Nadeždi da se povatamo i došlo do seksa! Ti da se usereš u gaće, nećeš dalje maći. To me nervira, to njegovo bahato ponašanje - pričao je Miki Milanu, a razgovor je slušao i Marko Miljković. A onda im se i Bane pridružio kada je čuo šta Miki priča. Ipak, on nije mogao da dođe do reči od nesuđenog kuma:

- Vraćam film i sada vidim koliki si džukac. Ja sam Miki, a ti si neko ko je konj. Tebe ni Bora ne može očima da gleda! Meni ne ide u glavu to tvoje. Sinoć si rekao da sam te ja izdao kao prijatelja, ja tebe smatram za debila od prvog dana kada si rekao da si stvorio Dženana Lončarevića, da si se istripovao da ćeš postati voditelj i da ne znaš koje patike nosiš! Ti si bednik! Glumiš majmuna! Ti si poslednji koji treba da se ljuti! Druže moj, ti si jedina kurva! Možda se Nadežda i ja sviđamo jedno drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading