PLAŠIM SE DA NE PRESTANEŠ DA ME LJUBUIŠ: Andrijana plakala, Đekson je TEŠIO!

Autor:

Zadruga

16.04.2018

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najromantičniji trenutak u "Zadruzi" mogao bi da bude upravo ovaj kada je Nemanja Đerić Đekson tešio Andrijanu Radonjić rečima koje od njega niko ne bi očekivao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ona plakala, on je tešio... Andrijana i Đekson

Tokom razgovora sa Đeksonom sinoć Andrijana Radonjić je zaplakala jer je sebi dozvolila da se poljubi sa njim ispod pokrivača zbog čega su započele spekulacije da je među njima došlo do seksulanog odnosa. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Prezaljubljen u nju... Andrijana i Đekson

S obzirom na to da nije mogla da se smiri, Nemanja joj je izgovorio neke romantične reči za koje je verovao da će je utešiti:

- Ja nisam tako lep kao ti, nisam tako savršen kao ti, nisam tako zgodan kao ti. Ja sam se izložio do kraja na tebe. Voleo bih da vratim vreme unazad i da se ne smuvam ni sa jednom od njih, da se smuvam samo sa tobom. Plašim se da ne prestaneš da me ljubiš, da ne prestaneš da me maziš - govorio joj je Đerić, ali ove reči nisu ubedile Andrijanu koja je nastavila da plače.

- Mislim da ti je to (se*s) toliko bitno. Ti si ovde sedam meseci radio sve i svašta, i bilo ti je samo to bitno. Meni to nije bitno, ja mogu da iskuliram i da izdržim. Ti ne znaš koliko se ja kontrolišem, baš iz razloga da ne ispadne haos. Ako ti ne možeš da izdržiš ovo, nemoj na silu da radiš. Bolje da ništa ne bude između nas nego da radiš na silu neke stvari. Što se mene tiče možeš da radiš i to - bila je izričita Radonjićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Plavi

16.04.2018 23:35

Djekson na sve nacine pokusava da je ubedi da mu da da je pljasne.

Paja

17.04.2018 11:23

Plaši se ona da ne izgubi priču i da je ne obrauka sa nekom